GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MECI CARITABIL

FOTO Nume de seamă din sportul românesc la "Meciul Stelelor de Crăciun" » Spectacolul a fost garantat

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 16:40

Florentin Petre, Marian Ivan, Romeo Surdu, Tibi Ghioane şi Iulian Popa au făcut spectacol la cea de-a treia ediție a evenimentului caritabil „Meciul Stelelor de Crăciun”.

Fotbaliştii i-au avut coechipieri pe fostul scrimer, vicecampion olimpic, Rareş Dumitrescu, pilotul în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă – Octavian Ciovică, schiorul Valeriu Achiriloaie, jucătorul de futsal Adrian Pînzaru, luptătorul de MMA – Daniel Stinghe şi preşedintele Consiliului Judeţean Braşov – Adrian Veştea.

„Echipa Vedetelor” a învins formaţia din Liga a 2-a de futsal Colţea 1920 Braşov cu scorul de de 13-11. Pentru echipa vedetelor au punctat Marian Ivan de 4 ori, Florentin Petre de trei ori 3, Tibi Ghioane și Romeo Surdu câte două reușite fiecare, Adi Veștea și Iulian Popa câte un gol fiecare.

Intrarea s-a făcut pe baza unei donaţii în alimente neperisabile sau jucării, acestea urmând a ajunge la copiii cu dizabilităţi de la centrul de la Brădet (judeţul Braşov).
Organizatorii evenimentului, clubul Colţea 1920 şi Academia Celta Braşov, au reușit să strângă peste 40 de saci plini de făină, ulei, zahăr, orez, paste, mălai, conserve, haine, încălțăminte și jucării.

„Este un eveniment extraordinar, organizarea este una de excepție și suntem foarte bucuroși că putem fi aici, că putem participa la această acțiune caritabilă și că putem să-i facem fericiți pe cei din tribune. Astfel de evenimente ar trebui să se organizeze și în alte zone din țară, pentru că noi venim mai ales atunci când știm că putem ajuta pe cineva”, a declarat la finalul meciului Florentin Petre.

La eveniment a participat și prefectul Brașovului, Marian Rasaliu, care a stat pe banca echipei vedetelor în calitate de antrenor principal. El a fost ajutat de fostul jucător de la Dinamo, Vali Lazăr.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează