GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT, GENEROZITATE, SPERANŢĂ

FOTO Steaua '86 a învins "Generaţia de aur" în meciul demonstrativ pentru Kassandra

Steaua 86 şi Generaţia de aur au jucat pentru Kassandra Rotariu +23   FOTO
Steaua 86 şi Generaţia de aur au jucat pentru Kassandra Rotariu

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2012 21:12

Aproape 3.500 de oameni au venit la Sala Polivalentă pentru a urmări meciul demonstrativ dintre Steaua '86 şi "Generaţia de aur" a naţionalei României, încheiat cu victoria "roş-albaştrilor" cu 5-3.

Marii fotbalişti ai Stelei şi ai României s-au renunit în cadrul evenimentului "Sport, Generozitate, Speranţă" pentru a o ajuta pe Kassandra, fiica în vîrstă de 6 ani a lui Iosif Rotariu. Fata fostului fotbalist suferă de osteomielită, o boală care afectează sistemul osos.

O puteţi ajuta pe Kassandra la următorul cont:
RO34 BRDE 360S V183 9899 3600
Titular: Daniela Liliana Rotariu

"Sînt foarte bucuros că lumea a venit să vadă cu plăcere atîţia foşti fotbalişti. Cred că s-au adunat destul de mulţi bani şi nu pot să fiu decît fericit că sala este aproape plină. Aceşti bani o vor ajuta pe Kassandra şi mă bucur că face parte din familia mea, pentru că a avut o copilărie cum nu a avut nimeni", a spus Iosif Rotariu.

Echipa "Generaţiei de aur" a fost formată din Florin Prunea, Iosif Rotariu, Daniel Prodan, Jean Vlădoiu, Anton Doboş, Ionel Ganea, Viorel Moldovan, Gheorghe Mihali şi Narcis Răducan şi Rică Răducanu.

Din Selecţionata Stelei '86 au făcut parte Daniel Gherasim, Ştefan Iovan, Adrian Bumbescu, Miodrag Belodedici, Ilie Bărbulescu, Mihai Majearu, Tudorel Stoica, Victor Piţurcă, Gavrilă Balint, Ionuţ Luţu şi Marin Radu II, dar şi Anghel Iordănescu, ca antrenor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mihaisuveti
mihaisuveti  •  15 Ianuarie 2012, 02:18

am si eu 2 nelamuriri...unde au fost Viorel Moldovan si Anton Dobos pentru Romania '94 si unde au fost Marin Radu 2 si Anghel Iordanescu pentru Steaua '86??? Ziaristul care a postat articolul asta a fost macar la Sala Polivalenta??? Sau faceti jurnalistica pe auzite???

gustiroman
gustiroman  •  14 Ianuarie 2012, 22:07

a fost o seara frumoasa. am revazut fotbalisti de calitate. steaua '86 este uimitoare si la 50+

aleosa
aleosa  •  14 Ianuarie 2012, 20:40

Frumos. Da' cine e ionut lutu? Bufonul regelui?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează