GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

FOTO Vine vara! Supermodelul care a devenit instant noua senzație a internetului

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 00:00

Gia Marie Macool este un model american care s-a născut în Florida, Statele Unite ale Americii.

Aceasta a devenit instant o senzație a internetului, iar contul personal de Instagram a atras în scurt timp aproximativ 700.000 de urmăritori. Frumoasa brunetă lucrează foarte mult la sală și, printre altele, are un site unde vinde costume de baie minuscule. A participat la World Beauty Fitness & Fashion Pro Athlete, o competiție rezervată fetelor împătimite de sala de forță.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mihaix
mihaix  •  13 Aprilie 2017, 22:54

Rugam super jurnalistii gesepe sa semneze acest super deontologic articol plin de substanta care ar putea sa fie scris usor si de un copil de clasa a III a. World Beauty Fitness & Fashion Pro Athlete va asteapta!

para.para
para.para  •  13 Aprilie 2017, 11:45

Tabloidul sporturilor nu se dezminte. Articol de 9 randuri. Dupa circul zilnic cu si despre fcsb si becali, iata ca publicul vostru tinta aplauda si senzatiile tari si siliconate. Adevarul ca a avea silicoane este o ramura sportiva pe care gesepeul vrea s-o introduca in romanika.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează