GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Încinge mințile tuturor » DJ Layla face ravagii în întreaga lume! Ăsta e secretul puștoaicei de 21 de ani

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2019 09:00

DJ Layla a intrat imediat la inimile milioanelor de fani ai muzicii din întreaga lume, dar secretul frumuseții se găsește în spatele sutelor de ore petrecute în sala de sport

Muzica e marea pasiune și a ajutat-o să urce instant în topurile din Rusia și din țara ei natală, Republica Moldova. A devenit numărul 1 într-un timp foarte scurt, iar piesele sale au prins extrem de rapid la public.

Radiourile din Ucraina, Polonia, Bulgaria, Suedia, Cehia, Germania și Italia i-au preluat compozițiile muzicale. De curând, DJ Layla a lansat o nou piesă, "Eagle", ce reprezintă un imn închinat femeii puternice care știe ce vrea, dar mai ales știe să treacă peste orice obstacol cu capul sus.

Chiar dacă muzica e marea ei dragoste, aceasta iubește sportul.

„E plăcere, sănătate și responsabilitate. Am îndrăgit sportul de la o vârstă fragedă și am încercat diverse tipuri de activități. Am făcut înot, baschet, volei, dansuri, skateboard, dar și gimnastică. Cel mai mult am îndrăgit dansurile, pe care am început să le practic de la 5 ani.

DJ Layla +36 FOTO

Dansul de performanță te educă sportiv și te face să îndrăgești mișcarea. Iar mișcarea înseamnă viață! Eu ador sportul oriunde, dar acum, că a venit primăvara, ador sportul în aer liber. Îmi place să alerg și să lucrez asupra rezistenței fizice. Alerg de 3-4 ori săptămânal și în zilele în care nu fac asta îmi place să fac diverse seturi de exerciții la sală pentru coapse, abdomen, spate, piept și brațe”, recunoaște artista de 20 de ani.

Cum își petrece mult timp în sală, aceasta a apelat și la tot felul de aplicații care să-i spună exact ce are de făcut la antrenamente. "În ziua de azi, tehnologia a avansat extrem de mult, chiar și în sport. Așa că lunar îmi cumpăr un abonament on-line într-o aplicație, acolo unde am un antrenor personal care îmi controlează regimul alimentar.

Îmi propune seturi de exerciții special pentru mine. În același timp încerc să mănânc și sănătos, iar micul dejun e cea mai copioasă masă a zilei. Mi-e greu să mă abțin de la multe feluri de mâncare, dar încerc să fac asta. Toate produsele au foarte mulți îndulcitori", mai spune DJ-ul de peste Prut.

DJ Layla +36 FOTO

"Vreau să ajung cât mai repede în TOP 100 DJ femei din lume și am nevoie de votul vostru! Mă găsiți pe Instragram, iar în această vară cred că voi lansa și un album special pentru voi"
DJ Layla

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează