GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Olteanca Alexandra Bădoi: "Mă simt cel mai bine când fac mișcare în apă"

Articol de - Publicat duminica, 19 mai 2019 09:00

Alexandra Bădoi s-a lansat în televiziune, dar muzica a fost marea dragoste, așa a ajuns să aibă colaborări peste hotare cu unul dintre cei mai iubiți DJ din lume, Armin van Buuren.

S-a născut pe 6 decembrie 1988, la Tg. Jiu, și și-a început cariera la principalul radio local, prezentând emisiuni de divertisment. În paralel, a debutat în modeling, apoi ca artistă. Pe plan muzical a reușit o premieră pentru muzica electronică românească.

Împreună cu DJ-ii Snatt&Vix a colaborat cu casa de discuri a lui Armin van Buuren. Piesa "Cold Shower", compusă și interpretată de Alexandra, a devenit rapid una dintre cele mai apreciate piese de muzică trance.

Alexandra Bădoi +25 FOTO

Chiar dacă e prinsă în industria muzicală, dar și cu alte proiecte personale, Alexandra, 30 de ani, nu lipsește din sala de sport. "Chiar e o necesitate. Recunosc, când eram mică nu-mi plăcea deloc să fac sport, însă crescând, am conștientizat că sportul mă poate ajuta să îmi mențin corpul și mintea sănătoase.

Nu merg la sală atât de des cât ar trebui, dar mi-am propus să ajung de 3 ori pe săptămână. Mă simt cel mai bine când fac mișcare în apă și știu că înotul ar fi cel mai eficient sport. Mi-am propus ca în fiecare zi să merg pe jos cel puțin 30 de minute", spune Alexandra.

Alexandra Bădoi +25 FOTO

Aceasta nu ține un regim alimentar special, dar în trecut a colaborat cu un antrenor personal. "Am avut un antrenor personal care, într-adevăr, mă motiva să ajung mai des la sală și să fac exerciții specifice. Însă din cauza programului meu haotic, acum prefer să ajung la sală cum am o "fereastră" în program, să fac cardio și apoi puțin înot.

Regim nu am ținut niciodată. Încerc să înlocuiesc dulciurile cu gustări cu mai puține calorii. Și văd că așa îmi pot ține greutatea în echilibru. Mi-e greu să mă abțin de la cozonac, ciocolată bună și înghețată de ciocolată", dezvăluie gorjeanca.

"În următoarele luni mă voi ocupa de o firmă de evenimente, voi studia mai mult muzica și voi continua să compun melodii. Noutățile le găsiți pe pagina mea de Instagram"
Alexandra Bădoi, artistă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează