GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LUCRĂRILE LA NAŢIONAL ARENA, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

Gazonul de pe Naţional Arena va fi gata pînă pe 26 iulie. Vine tocmai din Italia!

Naţional Arena va găzdui amicalul România - Argentina, pe 10 august
Naţional Arena va găzdui amicalul România - Argentina, pe 10 august

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 iulie 2011 22:29

Lucrările la noul stadion, care va purta denumirea de Naţional Arena, sunt pe final, până la meciul România - Argentina mai rămânând de făcut finisările şi de pus gazonul.

"La stadion, acum, mai sunt de făcut finisările, mai bine zis ultra-finisările, gazonul de pus, care nu poate fi pus cu o lună înainte de joc, şi împrejurimile stadionului. Acum se încearcă instalaţiile de drenaj şi încălzire a gazonului", a spus primarul Capitalei la finalul vizitei efectuate la noul stadion, împreună cu premierul Emil Boc.             

Sorin Oprescu a menţionat că Guvernul mai are de alocat o sumă de bani pentru construcţia stadionului, conform înţelegerii iniţiale. 

Preşedintele Universităţii de Arhitectură, Mac Popescu, a explicat cum au fost gândite culorile la scaunele din tribună. 

"Acestea respectă culorile naţionale. E un spectacol în culorile naţionale, aranjate în degrade, sunt vesele, animate şi dau senzaţia de plin. Acest sistem s-a practicat şi în Portugalia, cu ocazia Campionatului European". 

La teren a început deja montarea instalaţiei de încălzire a gazonului. "Gazonul va fi montat până pe 26 iulie. Acesta va fi adus din Italia în maşini frigorifice ca să se păstreze verde, să nu se ofilească" au explicat oficiali din Primăria Capitalei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
visarion
visarion  •  17 Iulie 2011, 11:37

Daca tot a venit sa inspecteze Stadionul National,Emil Boc putea sa vina si cu banii,nu cu promisiuni!Stie Sorin Oprescu cam cate parale face o promisiune de la Palatul Victoria!

lim1tless_3rd
lim1tless_3rd  •  15 Iulie 2011, 23:29

mai bine venea din Irlanda unde nu se vestejeste niciodata iarba

hiromatsu
hiromatsu  •  15 Iulie 2011, 22:59

Pariu ca aia care "instaleaza" primesc de 10 ori mai multi bani decat aia care dau realmente instalatia. Ca e gazon, ca e incalzire, ca e drenare, ca sunt scaune, ca e acoperis, in Romania "instalarea & intretinerea" costa mult mai mult decat componentele lucrarii in sine. Ca doar tara asta este specializata in firme cu o garsoniera si 2 angajati care stiu sa prospecteze, sa faca studii de fezabilitate si sa asigure mentenanta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează