GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAŢII

George Copos iese la atac: "Am fost calomniat brutal! Am comandat un raport de stabilire a plagiatului"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2015 09:50

În timpul în care a fost încarcerat, George Copos a scris cinci cărți, una de istorie și patru de turism, motiv pentru care pedeapsa i-a fost micșorată.

11:45

UPDATE:  George Copos a ieșit de la Tribunal, iar cînd a fost întrebat de numele cărților scrie, omul de afaceri a început să rîdă și și-a pus mîinile la față.

"După ora 12:00 o să primiți raportul de plagiat" a spus George Copos

George Copos s-a prezentat astăzi la Tribunalul București pentru un nou termen în dosarul Loteria 2 și, înainte de a intra în clădire, a vorbit despre acuzațiile de plagiat ce privesc cartea sa "Alianțe matrimoniale în politica principilor Țării Românești și Moldovei între secolele XIV-XVI".

"Am fost calomniat brutal, în special de presă, a patra putere în stat. Voi avea un raport de plagiat, de la o firmă de specialitate și voi trimite acest raport și către presă.

Am tot respectul pentru domnul Cătălin Parfene, care sînt sigur că a depus un efort mare pentru a scrie lucrarea sa, dar o carte care nu a fost publicată niciodată nu poate fi plagiată.

Îmi asum toată responsabilitatea pentru cele cinci cărți pe care le-am scris. Cînd voi avea raportul de plagiat voi lua o decizie. Poate că mă voi adresa instanței pentru că prea multă lume și-a vărsat veninul pe mine.

Dacă raportul de plagiat va fi unul corect, de maximum 3-4%, atunci înseamnă că voi m-ați calomniata declarat Copos la Digi24. 

Copos, mai rău ca turcii! Noi exemple » Nici un domnitor n-a scăpat neplagiat!

Mircea cel Bătrîn, Vlad Țepeș și Radu cel Frumos și-au dat mîna ca să-l scoată din pușcărie pe fostul patron al Rapidului.

În timp ce Gică Popescu sau Jean Pădureanu, cu pedepse mai mici, sînt încă în închisoare, George Copos, condamnat în două procese diferite, e liber după ce pasajele cărții sale seamănă ca două picături de apă cu cele ale lui Cătălin Parfene, absolventul de istorie care și-a regăsit astfel lucrarea de diplomă, scrie Gazeta Sporturilor de astăzi.

Mai multe detalii aici.

Alte dezvăluiri: 5 lucrări "originale" din atelierul de tîmplărie al meșterului Copos

Cele 5 cărți scrise de George în închisoare au contat pentru 150 de zile scăzute din pedeapsă. Dar a mai existat o activitate pe care Copos a desfășurat-o pentru a părăsi mai devreme penetenciarul: a lucrat la atelierul de tîmplărie.

După probabile eforturi intinse, Copos s-a bucurat de 68 de zile eliminate din pedeapsă. GSP.RO a obținut detalii ÎN EXCLUSIVITATE și despre lucrările executate în lemn de fostul patron al Rapidului. Pe lîngă cărți, am descoperit alte 5 piese originale. Le vezi printr-un simplu click AICI.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (40)
raducioiu80
raducioiu80  •  10 Aprilie 2015, 12:45

georgel, vesnicul haituit... trebuia lasat in libertate si chiar premiat pentru ca ''a facut locuri de munca'', ce conteaza cat a furat? si mai dezgustator e faptul ca niciunul din astia nu au macar bunul simt sa si recunoasca faptele si sa si duca pedeapsa pana la final cu barbatie. toti sunt ingerasi cu dosare facute la comanda, ma mir cum de n au tupeul sa dea si statul roman in judecata si sa ne mai ceara noua contribuabililor, niste daune morale.

sorindrag
sorindrag  •  10 Aprilie 2015, 17:29

eu nu pot sa uit relatarile din puscarie despre golanul asta ca plangea ca la batut mimi! articole scrise pe banii zgarcitului asta care de fapt statea in bibiloteca puscariei si se documenta pentru a scrie nu una ci 4 carti! cred ca la ce legi avem daca scria 10 nici nu mai intra la zdup! Bai Copos la varsta ta ar trebuii sa ai un pic de bun simt si barem sa nu comentezi nimic!

lenan
lenan  •  10 Aprilie 2015, 11:36
Postat de idu.stefan pe 10 Aprilie 2015, 10:53

Va puteti depasi frica de esec, mergand cu incredere actionand ca si cum ar fi imposibil sa esuati. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract cu comision, Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul ''PROIECT'' la adresa de email: [email protected]

ia-l pe copos, el si-a depasit demult frica de esec, bun simt n-a avut niciodata.... o sa-ti "sparga contoarele", pe bune!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează