GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Gigi Becali nu mai folosește parfumul: „Toți mă întrebau cu ce mă dau. Era prea excitant, ispiteam femeile”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 11:09

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a făcut o declarație inedită în seara de Paște. Acesta a mărturisit la TV că nu mai folosește deloc parfum și a explicat raționamentul din spatele acestei decizii. 

„Aveam cele mai frumoase și mai tari parfumuri din lumea asta, dădeam și 5.000 de euro pe un parfum. Bărbații habar n-aveau, dormeau, nu știau ei, întrebau cu ce mă dau.  

Dar acum nu mai vreau parfum. Nu mai vreau păcate. Care e problema dacă nu mă mai dau cu parfum? Nu mă mai interesează, parfumul e deșertăciune, e păcat. 

De ce? Pentru că ispitește! Femeile miroseau parfumul ăla și ispiteam. Parfumul este excitant, nu e așa? E o chestie științifică, gata, n-are rost să intrăm pe tema asta”, a declarat Gigi Becali, la România TV. 

VIDEO. Gigi Becali, filmat alături de o turmă de oi pe bulevardul Pipera

Citește și alte știri de actualitate:

DINAMO. UPDATE Ziua Independenței sau o nouă perdea de fum? Ultimele vești pe subiectul vânzării clubului: 3 tabere implicate

Ce au făcut Gigi Becali și Alexandru Tudor în Joia Mare: „Mi-a dat mesaj și mi-a zis «Adevărat că am fost 5 ore în Rai»”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
iung811
iung811  •  21 Aprilie 2020, 20:05

Cand o sa scrieti niste stiri din sport o sa aveti si comentarii pe masura. In primul rand ar trebui sa va cenzurati voi si apoi sa ne cenzurati pe noi. Credeti ca intereseaza pe cineva ca nu mai agata becali?

iung811
iung811  •  21 Aprilie 2020, 19:43

bau!!!

mosierul
mosierul  •  21 Aprilie 2020, 19:15

....o ispitea pe Vulpița și îl apucau crizele pe Viorel , de ciuda că nu depista cu ce parfum s-a dat....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close