GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ELIBERARE CONDIȚIONATĂ

Gigi Becali anunță data eliberării lui Mihai Stoica și Gică Popescu: "Totul e matematică" :)

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 17:08

Gigi Becali a anunțat datele la care Gică Popescu și Mihai Stoica vor fi eliberați condiționat din închisoare. Patronul Stelei spune că totul ține de matematică, nu de decizia procurorilor. 

"Dacă DNA nu face recurs, Gică Popescu e vineri acasă. Dacă DNA face recurs, mai durează 3 săptămîni, după care DNA nu mai are ce să facă și 100% instanța îl eliberează.

Pentru că încă o dată trebuie să vă spun, eliberarea condiționată e matematică pentru condamnații care nu sînt recidiviști și nu au un comportament violent. Eu cînd am zis că un calculator mă pune liber, au rîs toți de mine.

Procurorii nu au cum să schimbe eliberarea condiționată a omului. De ce să-i mai faci recurs lui Gică Popescu? Păi ce, se îndreaptă Gică Popescu în două luni dacă vrei tu să-l mai ții?", a zis Becali în Ring.

...despre MM: "Pe 4 decembrie va fi pus și el pe lista pentru eliberare condiționată. Dacă DNA nu va face recurs, MM va fi acasă de Revelion. Dacă va face recurs, atunci iese pe 15-20 ianuarie", a mai zis Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lukasoil17
lukasoil17  •  07 Octombrie 2015, 00:25

Incantator articolu'.....dar nu l'ati intrebat pe gheorghe cand iese si varu' jiovani...binenteles tot matematic' calculat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează