GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BECALI DUPĂ GRATII

Gigi Becali i-a interzis soţiei să îl viziteze la închisoare » Rudele explică de ce

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 21 mai 2013 22:36

Gigi Becali a fost condamnat ieri la 3 ani de închisoare şi astăzi a primit primele vizite la Penitenciarul Rahova. Patronul Stelei a interzis însă să fie vizitat de soţie şi cele 3 fete.

"Becali le-a cerut fetelor şi soţiei să nu plîngă. Încerc să ajung şi eu la vizită cînd este permisă. Eu am copilărit cu Gigi, îl cunosc foarte bine.

El nu-şi doreşte că soţia, fetele să aibă imaginea penitenciarului. El preferă să îndure şi să reziste de dorul lor decît să le rămână lor imaginea penitenciarului", a mai spus Victor Becali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (125)
rata67
rata67  •  22 Mai 2013, 08:50

auzi, a interzis vizita sotiei ! poate vrea sa experimenteze si altceva

peteras
peteras  •  22 Mai 2013, 07:38
Postat de calea_victoriei pe 22 Mai 2013, 00:58

S-ar putea ca Ciobanul sa se razbune pe STATUL ROMAN prin steaua . Cu cit trece timpul mai mult cu cit se intilneste cu 'scaraotschi "mai des . Sa vedem ce ii sopteste !! Singura data cind o sa iasa din complexul Rahova de la penthouse o sa fie cu ocazia celoralte 3 procese care le mai are pe rol ! Toate cu STATUL ROMAN .

Ba nenorocitule ce te face sa crezi ca javrele care finanteaza sau au finantat echipa Securitatii sunt mai cinstiti?

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  22 Mai 2013, 01:13
Postat de bandoleros pe 22 Mai 2013, 01:11

clar. este nevoie de o noua revolutie. altfel nu scapati. in tarile aflate in criza din vest au loc proteste zilnice. in urma cu 2 saptamani un italian a decis sa'si faca singur dreptate. sa dus in fata parlamentului cu gandul sa impuste ceva politicieni. ghinionul lui ca a fost observat de catre politie in timp ce astepta ca politicienii sa iasa afara. a urmat un schimb de focuri din care un politist a fost ranit grav. politicienii? au tras o sperietura grozava. sau ascuns in cladire ca potarnichile. a fost iures mare. nu stiu daca au aratat si in tara la stiri.

interesant caz.. ala are avocat ? ..))

Vezi toate comentariile (125)
Comentează