GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANIVERSARE

Gigi Becali își spune secretele, după ce a împlinit 63 de ani: „Știți de ce mă țin atât de bine?” » Ce „dietă” are patronul de la FCSB

Gigi Becali a împlinit 63 de ani +44   FOTO
Gigi Becali a împlinit 63 de ani

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iunie 2021 12:05 / Actualizat sambata, 26 iunie 2021 12:31

Gigi Becali a împlinit vineri 63 de ani, aproape 20 de ani din viață fiind dedicați FCSB-ului, clubul pe care îl patronează din 2003. 

Latifundiarul s-a destăinuit într-o intervenție televizată și a explicat cum încearcă să se mențină în formă la 63 de ani.

„Inima mea are putere, dar nu-mi vine să cred dacă mă gândesc la vârsta pe care am împlinit-o. Trupul, însă, are o vârstă. 

Eu cred că mă țin atât de bine la 63 de ani pentru că mănânc sănătos. Eu nu mânânc vițel dacă nu tai eu animalul. Nu mănânc nimic dacă nu e tăiat de mine

Dimineața mănânc ouă de fazan, ouă de prepeliță. Mănânc brânză, iar carne mănânc rar. Le trimit jucătorilor când intră în cantonament brânză făcută de mine și o sticlă de vin facută tot de mine”, a afirmat Becali, în direct la Pro X. 

„M-am botezat în Hristos și m-am «dezbrăcat» de Becali din trecut”

Becali explică cum și-a schimbat abordarea față de primii ani petrecuți în fotbal: „Pentru mine, fotbalul e mai mult business acum. Viața mea s-a schimbat. M-am botezat în Hristos și m-am dezbrăcat de Gigi Becali de dinainte, cu jigniri, răutăți, mânie. Încerc să mă debarasez definitiv de aceste lucruri. 

În primul rând, vreau să demonstrez că totul e făcut de Domnul. Vreau să demonstrez că o echipă precum FCSB poate câștiga cu un buget mic Liga Campionilor”, a mai spus Gigi Becali. 

VIDEO Dan Negru i-a dezvăluit lui Ioanițoaia: „Am o poveste cu Gigi Becali și nu știu dacă să v-o zic sau nu... N-a vrut să știe lumea”

FOTO Gigi Becali - imagini inedite surprinse în timpul erei FCSB

Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
+40 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Gigi Becali agită apele la CSA Steaua: „Ne vor ruga să jucăm în Ghencea” + „Voi vă distrați pe banii statului?”

Darius Olaru e de vânzare! FCSB, primele discuții pentru transfer: „Nu las niciun euro!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  28 Iunie 2021, 00:05

Pe playstation ssu unde să câștige Liga Campionilor?!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează