GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Ion Crăciunescu dezvăluie de ce a ajuns să evite Centrul Vechi şi ce achiziţie a făcut de curînd

Articol de - Publicat luni, 01 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 02 octombrie 2012 18:13

Ultimul numar al revistei " Centrul vechi", săptămînal dedicat vieţii din centrul istoric al Capitalei, a oferit un interviu cu Ion Crăciunescu, 62 de ani, în care fostul arbitru vorbeşte deschis despre ceea ce-i place să facă în timpul liber.

Omul de fotbal a declarat: "În Bucureşti, ar trebui să ţinem la clădirile vechi ca la ochii din cap! Îmi place să mai merg prin Centrul Vechi, chiar cu bicicleta, dar, ultima oară, a trebuit să mă dau jos de pe ea întrucît erau nişte mese afară care ocupau strada. Este foarte frumos Centrul Vechi, chiar dacă evit să mai merg pe acolo din cauza paparazzilor. Am fost cîndva la o nuntă acolo şi s-a zis că am ieşit la agăţat. De aceea mă feresc de astfel de locuri".

Crăciunescu a vorbit şi despre bicicleta sa, una deosebită, care l-a costat în jur de 7.000 de euro. De curînd şi-a mai achiziţionat un exemplar special . "Un Chopper. Stau pe ea ca pe Harley Davidson, doar că nu consum benzină. Are roţile groase şi un cadrul foarte solid. Cînd o urc acasă, la etaj, îmi rupe spatele".

"Înainte, unde puteai să mergi în Bucureşti? Mergeai la Viorel Păunescu, la bar, la Melody, că nu prea aveai unde să te duci"
Ion Crăciunescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează