GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GRAND PRIX

VIDEO Ce spune Ion Țiriac despre construirea unui circuit de Formula 1 în România: „Noi nu dăm 300 de dolari, așa că mai așteptăm”

Foto: Ion Țiriac
Foto: Ion Țiriac

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2023 13:16 / Actualizat duminica, 29 octombrie 2023 13:32

Ion Țiriac (84 de ani) consideră că România nu are încă puterea financiară de a organiza un Grand Prix de Formula 1. Acesta a explicat că primăria capitalei nu va da niciodată 300 de milioane de euro pentru un circuit pentru o astfel de competiție.

Afirmația fostului tenismen a venit în contextul în care la salonul auto al acestuia va fi expus monopostul RB6 Oracle Red Bull Racing, primit de la familia lui Dietrich Mateschitz, fondatorul Red Bull.

Mihai Rotaru a găsit antrenor pentru Universitatea Craiova » Un fost selecționer ar urma să preia banca formației oltene
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru a găsit antrenor pentru Universitatea Craiova » Un fost selecționer ar urma să preia banca formației oltene

VIDEO. Ion Țiriac: „Să dea nenea Nicușor 300 de milioane”

„Ideea de a avea un Grand Prix a fost pusă la aproape 30 de ani după revoluție. Problema a fost că n-avem hoteluri la București pentru toți cei care vin să vadă și atunci s-au gândit să-l mute la Mamaia sau la Constanța. Apoi a apărut o altă dilemă și anume că oamenii care vin mai vor și altceva. Să meargă la o cârciumă sau să vadă un spectacol. 

Circuite de Formula 1 s-au făcut și pe vremuri cu 100 de milioane de euro, dar sunt și de un miliard cum e cel de la Abu Dhabi. Dar îți dă nenea Nicușor (n.r. - Nicușor Dan, primarul Capitalei) 300 de milioane de euro într-un an pentru Formula 1?! Noi nu dăm 300 de dolari, dar 300 de milioane, așa că mai așteptăm”, a spus Ion Țiriac.

VIDEO. Ion Țiriac despre posibilitatea de  a avea un Grand Prix în România

Citește și alte știri:

Suporterii de la FCSB, atac la gloriile Stelei: „Cum nu ne știți? Suntem cei care am mers la Becali și l-am rugat să nu vă dea afară!” + „ Dacă are bărbăție, să accepte provocarea!”

Becali vrea să îl scoată pe Târnovanu din echipă: „Se uita la minge, ăla nu era gol de luat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
camioneros
camioneros  •  29 Octombrie 2023, 16:27

nouă chiar ne lipseşte tichia de mărgăritar...în rest le avem pe toate !!

MariusN
MariusN  •  29 Octombrie 2023, 14:13

Dar poate ptr grandomanii din acestea se vor da bani!?!? Snobismul romanesc, e tipic.. N-ai ce manca, n-ai sali de sport, n-ai spitale moderne n-ai autostrazi, dar ptr un circuit de F1 probabil dai galeata de bani.. Groaznici, rumulanii...

Freyya
Freyya  •  29 Octombrie 2023, 13:41

taci, hoasca, si fugi sa mai omori niste mistreti nevinovati care nu-ti pot inchide gura aia

Vezi toate comentariile (3)
Comentează