GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ISIS

Jihadistul craiovean » Oltean converit la islam, fan al organizațiilor teroriste

Articol de - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 00:00

Un puști de 17 ani, Luigi Constantin Boicea, fost fotbalist la Școala ”Gică Popescu”, a fost ridicat ieri de către DIICOT pentru promovarea ISIS.

Procurorii DIICOT București au reținut ieri un tînăr craiovean, Luigi Constantin Boicea, acuzat de promovarea mai multor filmulețe cu decapitările realizate de gruparea teroristă ISIS.

Puștiul, elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic Auto din Bănie, a povestit pe un blog că s-a convertit la Islam, că-l cheamă mai nou Omar al-Faruq, iar după Bacalaureat ar vrea să studieze Islamul la Universitatea din Medina, în Arabia Saudită.

Olteanul este acuzat că a promovat pe diverse site-uri de socializare diferite mesaje de susținere a organizațiilor teroriste, dar și materiale cu mesaje de amenințare!

În 2012, adolescentul a povestit că a fost nevoit să renunțe la fotbal: "Am jucat timp de 8 ani, însă am aflat că am diabet zaharat tip 1. Am fost obligat să renunț la marea mea pasiune. Eram la Școala «Gică Popescu», căpitan la grupa '98. Sfătuiți-mă și pe mine: Sănătate + Viață armonioasă sau Sport + Bani, Femei, Faimă etc?".

"Era între primii 10 la noi, la Academie. Foarte talentat, devenise titular, dar a avut acea problemă cu diabetul și a renunțat"
Paul Răducan, manager Școala GP Craiova

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează