GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Judecătoarea mituită de Borcea și frații Becali, declarații INCREDIBILE! Cum a luat banii, ce spune despre relația cu Borcea și despre copil

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 13:15

Geanina Terceanu a vorbit aseară, la Antena 3, despre Cristi Borcea și frații Becali, cei care i-au dat șpagă pentru a fi achitați în Dosarul Transferurilor.

Fostă judecătoare a fost condamnată în primă instanţă la 5 ani și 6 luni de închisoare, dar decizia nu e definitivă. Ea a primit mita între 2009 și 2012. Tot în 2012 i-a achitat pe Borcea și pe frații Becali, laolaltă cu ceilalți oameni de fotbal implicați în dosarul pornit de la o investigație jurnalistică a Gazetei Sporturilor.

Iată mai jos un dialog între Mihai Gâdea și Geanina Terceanu, în emisiunea Sinteza Zilei (video aici). 

geanina terceanu antena 3

- Câți bani ați luat?

- Procurorii susțin că am luat 195.000 de euro. Eu am recunoscut 157.000 de euro de la frații Becali. Și 10.000 de euro de la inculpatul Borcea. Voi intra în mormânt liniștită pentru soluția de achitare pe care am dat-o în Dosarul Transferurilor. Așa am considerat, așa am văzut-o, independent de acea sumă de bani. 

- Dacă aceasta era soluția, de ce a trebuit să luați și banii?

 - Presiunea denunțătorilor ...

 - Totuși, nu v-au forțat să luați banii. A fost până la urmă opțiunea dumneavoastră, nu?

 - Am greșit, am comis o faptă penală, răspund pentru ea și cred că există o șansă și pentru intelectualii penali, nu?

 - Câți bani au recuperat procurorii din suma pe care dumneavoastră o recunoașteți ca mită?

 - S-a recuperat suma de 98.000 de euro. Două mii de euro i-am predat eu domnului comisar, din propria-mi locuință. Erau bani proveniți din economiile personale. Există acum sechestru asupra apartamentului meu și asupra unui teren din Popești-Leordeni.

Relația cu Borcea și presupusul copil ;

Geanina Terceanu a povestit și despre relația ei cu Cristi Borcea:

În rechizitoriul este consemnat că ne-am plăcut. I-am spus domnului procuror că a fost o întâlnire ca între mine și dumneavoastră, deci … a nu se da o altă conotație verbului a plăcea. Între doi oameni care discută și atât. Am avut doar o întîlnire, a durat două ore, la el acasa. Am ajuns acolo prin intermediul altei persoane, care acum are calitate de inculpat pentru mărturie mincinoasă. Am discutat despre dosar si, ulterior, când am ajuns la domiciliu, am găsit în geantă un plic cu bani. Zece mii de euro”.

Are sau nu un copil cu Borcea, așa cum s-a scris recent, ca urmare a unei declarații făcute chiar de Geanina Terceanu? 

 "Am spus că am un copil cu Borcea și să-l caute la țară. De fapt, am trimis presa la plimbare și nu s-a înțeles ironia nici din vocea mea, nici din relatările presei. Realitatea juridică spune că nu a fost nicio relație de nicio altă natură între mine și inculpatul Borcea, cum putea să existe un copil?".  

Achitările dictate inițial de Geanina Terceanu în Dosarul Transferurilor s-au transformat la Curtea de Apel în pedepse cu executare: Borcea 6 ani și 4 luni, Ioan Becali 6 ani și 4 luni, Victor Becali 4 ani și 8 luni. Ei sunt și acum în închisoare, iar pedepsele vor primi un spor consistent, ca urmare a mitei pentru judecătoarea Terceanu.

17 anide experiență în magistratură adunase Geanina Terceanu până a fi pusă sub urmărire penală

Vremurile se întorc, intelectualii sunt condamnați. Cum spunea domnul Dan Puric, ne autoflagelăm istoric cu aceste dosare penale, distrugerea intelectualilor este meseria românilor Geanina Terceanu, fostă magistrată a Tribunalului București

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (63)
gilos
gilos  •  13 Aprilie 2017, 09:17

De toata jena aceasta judecatoare si *** *** aceasta televiziune Antena3

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1559989120978941
Cenco Poldi  •  13 Aprilie 2017, 09:10

Este un obicei al Antenei 3 sa albeasca pe toti condamnatii numai ptr a arata cit de prost lucreaza DNA-ul!Probabil asta este directiva patonului Voiculescu.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Aprilie 2017, 23:27

.....” Vremurile se întorc, intelectualii sunt condamnați. Cum spunea domnul Dan Puric, ne autoflagelăm istoric cu aceste dosare penale, distrugerea intelectualilor este meseria românilor Geanina Terceanu, fostă magistrată a Tribunalului București......” Adică iei mită 200 de mii de euro și spui ce spui.....!!!!???? Urâta asta mai e proastă pe deasupra !

Vezi toate comentariile (63)
Comentează