GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

UPDATE Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova! A fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, iar decizia este DEFINITIVĂ

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare
Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 13:53

Liviu Dragnea (56 de ani), omul din fruntea PSD și președintele Camerei Deputaților, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Sentința este una definitivă! 

UPDATE 17:20

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. Pentru a scăpa de forfota din fața casei, a apelat la o diversiune. Întâi a ieșit o mașină cu geamuri fumurii. Mulți au crezut că e în acea mașină, dar el a plecat cu un Duster, la câteva minute distanță, informează Libertatea.

La Rahova, Dragnea a fost întâmpinat cu huiduieli de câteva zeci de protestatari.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Liderul PSD era acuzat de instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor de la DGASPC Teleorman. Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut decizia luată inițial la judecata pe fond a dosarului.

Tolontan: Încă un nevinovat intră la închisoare. Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni cu executare!

Dragnea fusese condamnat la judecata pe fond a dosarului, sentință pe care acesta a contestat-o în septembrie. După 10 termene la judecata în apel, Dragnea a fost în cele din urmă condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare.

Dragnea e condamnat pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul în care viza angajarea fictivă a Adrianei Botorogeanu și Anisei Niculina Stoica, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleoram (DGASPC). Cele două angajate nu s-au prezentat însă la locul de muncă și nu au prestat niciuna dintre acitivitățile prevăzute în contractele fictive de muncă semnate.

Celelalte persoane implicate în dosar au primit pedepse cu suspendare, în timp ce Bombonica Prodana, fosta soție a lui Dragnea, a fost achitată.  

Valentina Marica, achitare pentru abuz în serviciu
Olguţa Șefu, condamnata cu suspendare
Constantin Balaban-un an cu suspendare pentru fals intelectual
Adriana Botorogeanu- 2 ani cu suspendare
Rodica Miloș - 3 ani cu suspendare
Gabriel Marineci - 3 ani cu suspendare
Bombonica Prodana, achitată pentru abuz în serviciu
Nicuşor Gheorghe - 3 ani cu suspendare

Vezi și:

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 + REFERENDUM PE JUSTIȚIE // Rezultatele alegerilor: PSD, pe locul 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (84)
remarque
remarque  •  28 Mai 2019, 11:33
Postat de boierasul pe 27 Mai 2019, 23:28

avem unul deja in functie))) nu crezi ca 2 sunt prea multi pentru Romania???____)))))))

Neamtul poate sa ne placa sau nu, dar proces penal inseamna altceva decat proces civil. Ori Iohannis are procese civile din acestea nu se ajunge dupa gratii chiar daca le pierde. Si sa fim seriosi, tractoristul a facut ce a vrut anii astia in Romania. A diluat justitia, a redus prerogativele presedintelui, a mituit electoral pe cine a vrut, a incurajat nemunca si lenea, a izolat politic tara si nu a facut nimic pentru a avansa si a moderniza Romania. Zero investitii, doar contracte fictive de asfaltari, reasfaltari, studii de prefezabilitate si fezabilitate, pe bani buni si cu para-indarat. Zero absorbtie fonduri europene si himere ca va construe autostrazi in parteneriat public privat cu firme care nu au bani. Autostrazi pentru care a stability deja taxe la nivel de Italia si Franta, iar aceste autostrazi nu exista. Sa fim seriosi, un infractor care este Dragnea a ajuns in locul in care trebuie. El singur a ales sa incalce legile, nu l-a obligat nimeni, din contra el I-a indemnat/obligat pe altii.

416035585491188
Dimache Gelu  •  27 Mai 2019, 23:45
Postat de boierasul pe 27 Mai 2019, 23:30

amice pentru mine frate este buzunarul)) cat despre porecle....nu tin de foame

POATE N-OR TINE DE FOAME..DAR..CRED CA VALOREAZA MAI MULT DECAT TOTI BANII TAI DIN BUZUNARE SAU CONTURI..EU MA POT DUCE IN VACANTE ..FARA SA PLATESC NIMIC..CACI ASTA VAD CA TE INTERESEAZA..THE MOST.. NU IEI NIMIC CU TINE..DESTEPTULE..TOT CEEA CE CONTEAZA..E..CATI OAMENI ISI VOR ADUCE AMINTE DE TINE..DUPA CE MIERLESTI.. PAROL..:))))))

boierasul
boierasul  •  27 Mai 2019, 23:30
Postat de Dimache Gelu pe 27 Mai 2019, 23:30

:)))))))))))0 IN VACANTA..POTI AJUNGE ORIUNDE..DA..DAR..ITI IA CEVA TIMP PANA STRAINI ITI VOR DA O PORECLA SI TE VOR APRECIA..NU CREZI..? TU AI VREO PORECLA?..

amice pentru mine frate este buzunarul)) cat despre porecle....nu tin de foame

Vezi toate comentariile (84)
Comentează