GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

London Bridge // VIDEO Atac terorist la Londra, doi morți! O româncă a filmat când poliția l-a împușcat mortal pe atacator: „Ăştia au mitraliere!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 19:15

Azi, pe Podul Londrei din capitala Marii Britanii a avut loc un incident catalogat de autorități drept „terorist”.

Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat mai multe persoane.  
Atacatorul a fost imobilizat de către trecători și apoi împușcat mortal de polițiști. 

Un reprezentant al Scotland Yard a anunțat într-o conferință de presă că atacatorul a fost împușcat de polițiști pe London Bridge și a murit pe loc, scrie Libertatea. O persoană a decedat mai târziu, la spital.

Potrivit acestora, bărbatul avea în jurul său ceea ce părea a fi o centură cu explozibil. Ulterior anchetatorii au constatat că era un dispozitiv fals. 

„Chiar dacă investigaţia este în curs, poliţia poate confirma că acesta a fost un incident terorist. Din ceea ce ştim, incidentul s-a încheiat”, a declarat Boris Johnson, premierul Marii Britanii.

Momentul în care suspectul este împuşcat mortal de către autorităţi a fost surprins de o româncă, scrie Gândul, iar pe filmare se poate auzi cum femeia spune: „Ăştia au mitraliere!”. 

„Poliția a fost chemată la ora 1.58 pm pentru o înjunghiere care a avut loc în apropierea London Bridge. Un bărbat a fost reținut de poliție. Credem că mai multe persoane au fost rănite”
Un purtător de cuvânt al Metropolitan Police, citat de presa britanică.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (22)
steaua.libera
steaua.libera  •  30 Noiembrie 2019, 12:00

Majoritatea teoriștilor sunt cetățeni ai țărilor în care produc atacul, deci tragicul eveniment de ieri nu poate fi nicicum un Argument Pro Brexit

sasesase
sasesase  •  30 Noiembrie 2019, 10:46
Postat de lagardere_72 pe 30 Noiembrie 2019, 00:19

"Atentatul ăsta terorist" e mană cerească pentru Boris Johnson care vrea să convingă electoratul că Brexit-ul e neapărat necesar. Eu cred că ce a făcut poliția este asasinat clar, așa cum a fost și asasinarea activistei proeuropene din saptamana premergătoare votului pentru Brexit de acum câțiva ani. PS: pe 12 decembrie sunt alegeri parlamentare în uk iar Johnson speră să obțină destule voturi care să îi permită să iasă din UE

Daca Marea Britanie iese din UE, se reîntorc la anii 80 cu Margaret Teacher la conducere, una din cele mai mari crize economice care au avut o englezii in istoria lor. Scoția și Irlanda pândesc ieșirea Marii Britanii deci nu se întrevăd orizonturi albastre la Londra. Sistemul medical NHS, transportul, serviciile publice sau învățământul sunt la pământ. Exact cele controlate de guvernul de la Londra. Armata este slăbită, exporturile de nave militare și armament au scăzut drastic, de pe locul 2 dupe USA, Marea Britanie a cazut pe , fiind înlocuită de Rusia, in industria farmaceutica a cazut iarăși o poziție de pe doi pe trei, fiind înlocuită de Germania. Alta industrie nu mai exista. Deci?

sasesase
sasesase  •  30 Noiembrie 2019, 10:40
Postat de Silviu Stochita pe 30 Noiembrie 2019, 03:37

Asa se cer drepturile imjunghiind si omorand oameni ? Si ce drepturi i-a luat cinve ceva? stai linistit ca o duc bine acolo nu ii trateaza nimeni nicicum. Deraiezi rau de tot ba baiatu. Nu stiu cum de te lasa astia sa postezi tampeniile astea pe aici

Aia nu au fost aduși că sclavi. Poporul britanic este unul dintre cele mai bolnăvicioase de pe Glob. Tot ce se găsește în UK a fost adus pentru mixare și regenerarea britanicilor. Un proces care durează și va dura dar controlat de Guvern prin legi libere greșite in mare parte și o politie gen stasi. In Londra mai sunt maxim 13% englezi restul este o adevărată babilonie. Sistemul este bolnav, educația și sistemul sanitar sunt precare și la limita umanității. Transportul este la pământ.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează