GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INTERVIU

Mărturie impresionantă a unui fotbalist român: "Am făcut de două ori stop cardio-respirator pe teren. Defibrilatorul m-a salvat de fiecare dată!"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2016 01:00

În urmă cu 16 ani, un alt jucător cădea ca fulgerat pe terenul de fotbal. Era tot în minutul 70 al respectivei partide. Spre deosebire de Ekeng, a reușit să-și revină după trei zile de comă!

Gazeta a reușit să-l găsească pe cel care într-o zi caldă de septembrie se prăbușea pe gazon, însă era salvat de doctorii care au folosit defibrilatorul atunci când trebuia.

Sorin Pop n-a jucat fotbal în prima ligă, dar a trecut în două rânduri prin momente de coșmar. A fost salvat de medici chiar pe gazon.

"S-a întâmplat pe 22 septembrie 2000, jucam pentru Viitorul Oradea. Din acel meci nu-mi mai amintesc absolut nimic. Doar mi s-a povestit ulterior că am fost salvat de o amărâtă de ambulanță care avea tub de oxigen... Ce putea să existe atunci la nivelul diviziei județene?!

Efectiv am căzut din picioare! Coechipierii au intervenit imediat, până să ajungă echipajul medical. Norocul a făcut că în echipa mea era un coleg student la Medicină.

Nu m-au mișcat de acolo. Toată lumea urla, se agita, plângea, era speriată, dar medicii și-au păstrat calmul și au intervenit cu defibrilatorul chiar acolo, pe gazon! Au dat toată lumea la o parte, și-au făcut loc și au început manevrele de resuscitare. Abia după ce au reușit să mă stabilizeze m-au dus la spitalul din Oradea, unde am stat timp de trei zile în comă. Când m-am trezit, nu știam ce e cu mine, ce caut la spital, ce am pățit... Am stat internat trei săptămâni, apoi mi-au dat drumul acasă, urmând să revin pentru niște analize complexe", povestește Pop.

Interviul complet cu fostul fotbalist, în ediția tipărită de azi și în cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:
✓Jucătorul care l-a convins pe MM: a avut o evoluție fabuloasă și Stoica vrea să-l aducă la Steaua
✓INTERVIU Pablo de Lucas: "Mă simt puțin ciudat printre atâția copii la Viitorul"
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (20)
609724402513657
Emanuel Alexandru  •  10 Mai 2016, 15:42

Esti exagerat de *** . RIP in prostia ta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  10 Mai 2016, 11:33

La fel ca si dupa cazul Colectiv cand "apareau" incendiile mai ceva ca ciupercile dupa ploaie si acum trebuie, este obligatoriu sa "apara" te miri ce cazuri defibrilatoare. In romanika dupa orice caz, presa romaneasca are obligatia sa intretina si sa alimenteze isteria nationala.

daweroirl
daweroirl  •  10 Mai 2016, 10:01

Dama , asa e , asta era sănătos dar a murit de ciuda când a văzut locul in clasament...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează