GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

Încă un scandal cu Adi Mutu! "Briliantul" s-a bătut cu un fost fotbalist al Stelei: "I-a învineţit ochii, a fost urît de tot"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 12:18

Adi Mutu este cunoscut ca un tip conflictual şi de-a lungul anilor a intrat în multe scandaluri.

Recent, Adi Mutu ar fi avut un conflict şi cu Sabin Ilie, iar totul ar fi degenerat într-o bătaie, potrivit wowbiz.

Cei doi foşti fotbalişti s-au întîlnit într-un restaurant din centrul capitalei şi au petrecut cîteva ore împreună. Dintr-o dată, Mutu şi Ilie au început să se certe şi s-au luat la bătaie. La final, ambii au ieşit şifonaţi din încăierare.

"Totul era bine şi frumos, pînă cînd au început să se îmbete şi să vorbească de fotbal. Cei doi s-au tot contrazis, iar totul a degenerat.  Mutu a început totul. I-a zis lui Sabin Ilie că fratele sau, Adrian Ilie, nu a fost mare fotbalist şi ca nu a realizat nimic pentru fotbalul românesc.

Sabin n-a mai rezistat şi a sărit la bătaie. S-au lovit în ultimul hal, Mutu s-a ales cu buza sparta, iar Sabin are nişte vînătăi pe la ochi. A fost meci egal, ca să zic aşa. Oricum a fost un scandal urît rau de tot", a declarat un martor pentru sursa citată.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
adriann_
adriann_  •  17 Aprilie 2015, 04:29
Postat de tonyys pe 06 Aprilie 2015, 19:59

Adi Ilie e mult peste mutu....Ilie a dat goluri decisive la nationala la turneele finale, cu Valencia a jucat 2 finale de Ch. League iar in primul sezon din Spania, cel mai puternic campionat din lume, a fost golgheterul returului.

In finala din 2000 Adi Ilie a fost rezerva si a intrat in min 69 la scorul de 2-0 pentru Real. Dupa vreo 5 minute a marcat Raul pentru 3-0. In finala din 2001 (ca de altfel in mai tot sezonul ala) nu a prins nici banca de rezerve. Mutu a exagerat dar sa fim seriosi, nici Adi Ilie n-a fost tocmai vedeta echipei la Valencia...

italia2006
italia2006  •  15 Aprilie 2015, 17:19
Postat de rikiriki365 pe 06 Aprilie 2015, 19:26

cred ca Ad Ilie a fost superior lui Mutu,doar accidentarile i-au pus piedica unei cariere mult mai fructuoase.sa nu uitam ca a fost curatat de Real,dar accidentarile l-au ruinat.cat despre nationala nu mai vorbesc....

Ce generatie a avut ilie si ce generatie a avut mutu?

madskills
madskills  •  09 Aprilie 2015, 11:43
Postat de jianu_pandurii pe 06 Aprilie 2015, 19:32

Ad,Ilie a fost fotbalist foarte mare. A facut multe pentru nationala, pe vremea lui nationala prindea turnee finale. Mutu a fost mare talent, a dat multe goluri pentru nationala dar putine decisive, sau importante cum facea Ad.Ilie. Pacat de talentul lui Mutu, a dat peste 100 de goluri in Italia, dar nu are caracter, spre deosebire de Ad.Ilie. De fapt Mutu si S.Ilie se potrivesc la caracter, probabil se vor impaca, iar vor bea impreuna, iar se vor bate, ca betivanii care isi fac veacul prin tot felul de carciuni si povestesc verzi si uscate apoi isi dau in cap si apar la stiri la tv. Ce ar fi putut facve doi ca ei, sa vorbeasca despre mecanica cuantica?

Ilie daca nu era asa firav si nu se accidenta asa des, ar fi fost unul din atacantii de top din Europa. Ca sa nu mai zic ca a jucat finala de CL cu Valencia. La nationala mai are rost sa vorbim de ce goluri a dat Ilie? :) Oricum, ce pretentii sa avem de la Mutu si Sabin? Doi betivani notorii. Primul si-a batut joc de cariera, preferand drogurile, al 2lea si-a batut joc de talent (unii zic ca era mai talentat decat frati-su), preferand casinourile si viata extrasportiva.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează