GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INTERVIU

Nicu Vlad i-a recunoscut lui Țopescu cum se dopa! » Celebrul comentator dezvăluie discuția cu fostul halterofil

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2015 01:20

Cristian Ţopescu a comentat toate sporturile în care românii au contat în ultimele patru decenii. A participat la Olimpiade, campionate mondiale și europene, la meciuri din cupele europene. El analizează două dintre umbrele ce continuă să însoţească sportul: dopingul și pariurile.

Ţopescu a comentat Olimpiada de la Los Angeles, în 1984. Nicu Vlad a cîștigat aurul la haltere. Comentatorul relatează o discuţie pe care a avut-o cu sportivul: "L-am întrebat odată: «Măi Nicule, cum naiba reușiţi voi, mă, să ridicaţi sutele alea de kilograme? Voi nu vă ajutaţi cu nimic?». Mi-a zis: «Nea Cristi, dacă nu luăm niște pilule n-avem cum să ridicăm atîtea kilograme. Trebuie să ni se mărească masa musculară... La haltere fără doping nu se poate!» Și asta în 1984!”.

"Pantani și Armstrong la ciclism, Marion Jones la atletism. Sînt atîtea exemple, din sporturi diferite, e clară tentația generală de a folosi substanțe și altele decît cele permise" Cristian Țopescu

În ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, Țopescu povestește despre înotătoarea cu barbă și cu voce de bărbat și laboratoarele secrete din Leipzig. Concluzia sa despre doping e pesimistă: "Lupta e pierdută, ei au deja și antidot la ce folosesc!"

Marele comentator român atinge și tema dopajului în fotbal și spune ce crede despre Messi. Totul în ziar sau pe platforma digitală, aici!

ALTE SUBIECTE DIN EDIȚIA TIPĂRITĂ

√ FCSB înseamnă Steaua? Gazeta dă răspunsul prin intermediul celor mai reprezentative personaje din istoria clubului

√ Superlativele etapei: el mai bun jucător al rundei cu numărul 12, peste Suarez și Ibra! Cum arată "11"-le petardelor

√ Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
titiduru22
titiduru22  •  02 Octombrie 2015, 05:26

Zaharisitul asta de Topescu trebuie sa dovedeasca toate acuzatiile la adresa lui Nicu Vlad altfel va trebui sa faca un imprumut gras la casa de pensii.

444001919101397
Florean Andrei  •  01 Octombrie 2015, 14:51

Nicu ăsta se vede că e cam bătut în cap !

brancusi
brancusi  •  01 Octombrie 2015, 12:00

Adevaruri cunoscute dar nerostite din intreaga lume a sportului...Cum am fost si suntem inca in urma cu aceste "suplimente alimentare",imi dau seama mai bine cat de buni au fost si sunt sportivii nostri care ajung la varful piramidei...Ramane doar amarul ca pana si sportul este atat de intinat.Altminteri,in goana asta dementa dupa medalii,glorie si implicit banutii aferenti,nu mi se pare mai putin frauduloasa moda cu naturalizarile,care chiar bulverseaza grav ierarhiile internationale,le scot din sfera sportului si le racordeaza la cea economica...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează