GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NOAPTEA MUZEELOR

Fanii sportului, răsfățați de Noaptea Muzeelor 2023: Țiriac Collection și Muzeul Fotbalului își deschid porțile! Programul + prețurile

FOTO: Facebook @TiriacCollection +19   FOTO
FOTO: Facebook @TiriacCollection

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 17:56 / Actualizat marti, 09 mai 2023 17:57

Noaptea Muzeelor 2023, eveniment programat sâmbătă, 13 mai, va avea parte de două premiere. Țiriac Collection și Muzeul Fotbalului își deschid porțile pentru împătimiți. 

Peste 170 de modele de colecție vor putea fi admirate de Noaptea Muzeelor la Țiriac Collection, expoziție situată pe Calea Bucureștilor nr. 289, Otopeni (vizavi de Aeroportul Internaţional Henri Coandă).

Țiriac Collection, la Noaptea Muzeelor

Porțile colecției e deschid sâmbătă, 13 mai, la ora 12:00. Începând cu ora 17:00 și până la ora 22:00, accesul publicului la Țiriac Collection se va realiza gratuit, ca parte a programului Noaptea Muzeelor.

De la cel mai vechi exponat, Hurtu 3 1/2 Quadricycle, la cele mai recente achiziții auto din galerie – Mercedes-Benz – 600 și 600 Pullman, fabricate cu peste jumătate de secol în urmă, și până la o suită impresionantă de mașini sport cu design modern și mulți cai putere, incursiunea la Țiriac Collection este o experiență la superlativ de care se pot bucura toți cei pasionați de mașini, în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor ediţia 2023
- Comunicatul emis de Grup Țiriac

Gazeta Sporturilor, loc special în Muzeul Fotbalului

Muzeul Fotbalului din București va avea porțile deschise de Noaptea Muzeelor. Începând cu sâmbătă, ora 20:00, până duminică, ora 02:00, fanii vor putea parcurge istoria celui mai iubit sport din România. Prețul biletelor în acest interval va fi 20 de lei.

+15 FOTO

Gazeta Sporturilor are un colț special în Muzeul Fotbalului. Articole de colecție din istoria ziarului, una începută în anul 1924, au fost adaptate într-un format modern, un exercițiu de imaginație: „Cum s-ar fi povestit marile succese ale sportului românesc dacă ar fi existat internet la vremea lor?”.

VIDEO. Ion Țiriac, despre cazul Simona Halep: „Mi se pare obscenă perioadă de când a fost depistată pozitiv”

Citește și alte știri de actualitate: 

Demers superb » Petrolul donează Spitalului de Pediatrie din Ploiești toate încasările de la meciul cu Hermannstadt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează