GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EURO 2020

Nu suntem capabili: adio, tren la Otopeni pentru EURO 2020! Soluția de avarie găsită de Ministerul Transporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 19:17

Trenul direct Gara de Nord - Aeroportul Otopeni, programat să fie gata în acest an, nu va fi funcțional nici în 2020, când București va fi oraș gazdă pentru meciurile de la Euro, anunță hotnews.ro.

Proiectul n-are nicio șansă să mai fie gata până în iunie 2020, așa că cei care vor merge spre Otopeni vor lua microbuzele din halta care e la 3 kilometri de aeruportul Henri Coandă. De asemenea, hotnews.ro anunță că vor fi montate scări rulante și se va mai face încă o clădire, lucru dezvăluit de Ion Gavrilă, directorul general al Companiei Naționale CFR SA.

"Ne-am propus ca în 2019 să modernizăm acea haltă de lângă aeroport, iar de acolo o să putem să facem o șosea pentru microbuze și un terminal în aeroport. Am încercat să facem și varianta a doua, dar 90% că nu se poate face până la Campionatul European subtraversarea DN1, din cauza primăriei Otopeni.

Am avut o tentativă de a discuta despre autorizație, am înțeles că ne trimit la PUZ... Sigur n-o să reușim, adică am încurca Campionatul, fiindcă am ocupa una-două benzi și ar fi devieri, așa că am ales această variantă. De acolo, până la aeroport vom asfalta, probabil pe două benzi și se face și un terminal în Otopeni", spune Ion Gavrilă, directorul general al Companiei Naționale CFR SA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
1639083152821679
Stan Catalin  •  27 Martie 2018, 13:15

La investire ministrul transporturilor spunea ca nu concepe sa nu faca tren pana la Otopeni,sunt curios daca il intreaba cineva sa vad daca acum concepe.

paiazze
paiazze  •  26 Martie 2018, 23:56
Postat de wishmaster pe 26 Martie 2018, 21:37

ce subventii cotizezi tu bah bezmeticule la metrou? ai habar despre ce vorbești sau ți-a dat țuica perversa? nu te lasă cineva să-ți faci metrou la Cluj sau ce? *** sa acceseze fonduri europene sa va facă și canale cu gondole din partea mea, dar terminati odata cu cretinismele astea cu banii pe care-i dati voi la buget, ca nu sunteți primii nici pe departe. ce, bucurestenii nu dau taxe și impozite la Bugetul de Stat? toată lumea da... vroiai sa va facă voua metrou la 300k de locuitori dar sa nu facă in capitala tarii la 3 milioane. vrei capitala la Cluj? io ți-o dau nene, poate va linistiti *** pana la urma, in primul rand, banii bucurestenilor se imprastie in toată tara, dar nu auzi pe vreunul sa se planga *** cum faceti voi. atâta va umflati piepturile alea de pițigoi, de parca ați avea *** dar sunteți la fel de hoti, corupti și ipocriti ca oricare român! seekteer cu subventiile tale d-acilea, hai...

Reiau comentariul asta doar asa, pentru ca-mi place. Mai ales ideea ca toti suntem o apa si-un pamant. Bine, degeaba le explica cineva alora care se cred "superiori" prin partea aia a tarii...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Martie 2018, 22:48

cat de prosti si manipulati sunt unii pe aici,incredibil,majoritatea romanilor se lasa influentati doar de ce vad la tv,presa,etc,din auzite,nu din stiute!baaaaaaaaaaaaa,toate partidele din tarisoara asta au furat de au rupt,si o vor face pana nu va mai ramane nimic,pana cand romanii adevarati se vor trezi,atunci sa vezi,dar mai dureaza ..

Vezi toate comentariile (44)
Comentează