GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ALEGERI FRF

Nume surpriză în echipa lui Răzvan Burleanu pentru preşedinţia FRF

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 februarie 2014 15:36

Candidat la şefia FRF, Răzvan Burleanu şi-a desemnat echipa pe care o va avea, dacă va reuşi să cîştige alegerile care vor avea loc pe 5 martie.

Printre aceştia se găsesc cîteva nume ale unor foşti fotbalişti de performanţă, dar şi alte persoane care şi-au desfăşurat activitatea în străinătate.

Fostul fotbalist şi antrenor al Craiovei, Aurel Ţicleanu, şi fostul atacant stelist Victoraş Iacob vor face parte din biroul de promovare al fotbalului şi scouting.

Zorislav Kovac va lucra la biroul de managment pentru dezvoltare sportivă. În vîrstă de 59 de ani, Kovac a fost căpitanul naţionalei U20 a Bulgariei în trecut. Acesta a declarat: "Principiul de bază va fi onestitatea, fără influenţă externă. Să căutăm copii şi în ultimul sat".

Ciprian Paraschiv îşi va desfăşura activitatea la biroul pentru dezvoltare al fotbalului. A fost căpitanul celor de la Poli Iaşi, iar în prezent este lector la Universitatea de Medicină din Iaşi, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

Lucian Viscoţel este desemnat pentru a lucra la biroul pentru atragerea fondurilor europene, dar va întocmi şi proiecte de conversie pentru fotbaliştii retraşi din activitate.

Ovidiu Creţa Dîmbeanu va fi manager financiar. În trecut, a fost director financiar la Arctic şi Flanco. Laur Chiriţoiu va fi manager pentru dezvoltarea activităţilor economice.

Marketa Haindlova (30 de ani) se va ocupa de relaţiile internaţionale. În trecut a fost managerul echipei Cehiei de Cupa Davis.

Declaraţii:

"Burleanu m-a cucerit prin idei, modul de abordare. Ştiu ce înseamnă sistemul de juniori din România. Am fost antrenor acolo. Mi s-a zis inclusiv 'De ce-l iei pe Cosmin Contra? N-o să ajungă fotbalist!", a spus Aurel Ţicleanu.

"Am avut o temere la început, însă Răzvan Burleanu m-a convins pînă la urmă că este cel care poate aduce schimbarea", a spus şi Victoraş Iacob. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
supersolo
supersolo  •  25 Februarie 2014, 18:51

Popescu daca primeste condamnare cu suspendare e OUT !!!! ASTA E CLAR

chiramihai
chiramihai  •  24 Februarie 2014, 20:38

Gica Popescu este marioneta clanului Becali care capuseaza de 20 de ani fotbalul romanesc . Va place ce se intampla in fotbalul romanesc de la revolutie incoace ??? Votati-l pe GICA POPESCU !!!!

novamaxima
novamaxima  •  24 Februarie 2014, 19:34

cea mai completa echipa..SUCCES! Sper sa se desfasoare corect alegerile si mentalitatile autohtone sa fie inlocuite cu spiritul tanar si echipa de profesionisti pe care o propuneti! Nu in ultimul rand as dori ca toti cei implicati in structurile de conducere a fotbalului din Romania sa aiba macar soarta lui Jean Padureanu'lodrul' daca nu mai rau..sa manance din pomana si cerseala! MARSH COARDELOR

Vezi toate comentariile (23)
Comentează