GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ADELINA ŞI CRISTI CHIVU

O nuntă ca-n poveşti, la Palatul Ştirbei

Articol de - Publicat duminica, 06 iulie 2008 00:00

Cristi Chivu şi Adelina Elisei au devenit soţi şi în faţa lui Dumnezeu, după ce s-au căsătorit religios, duminică, la Palatul Ştirbei din Buftea. Naşul celor doi a fost cunoscutul om de fotbal, Victor Becali, care a spus că a fost o ceremonie extrem de emoţionantă. "Eu am o relaţie specială cu Cristi şi am fost pus şi în situaţia de a-i deveni părinte spiritual". Acesta a mai adăugat că finul său nu s-a schimbat deloc şi că o iubeşte foarte mult pe Adelina.

Nume grele la nuntă
500 de invitaţi sînt prezenţi la nunta anului. Îmbrăcaţi elegant, cei mai buni prieteni ai lui Cristi Chivu din fotbalul românesc şi-au făcut apariţia la Palatul Ştirbei. Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Bogdan Lobonţ, Cosmin Conta, Gică Craioveanu, Ilie Dumitrescu au ţinut să fie alături de căpitanul echipei naţionale. De la eveniment nu au lipsit nici foşti colegi ai Adelinei de la Antena 1, printre care Raluca Lăzăruţ, Dan Capatos, Andreea şi Andrei Zaharescu, Simona Gherghe şi mulţi alţii. După cununia religioasă Adelina şi Cristian Chivu au ieşit din biserică pentru a petrece alături de cei care au venit să fie alături la nuntă. Înainte de toate, cei doi miri au vrut să ciocnească un pahar de şampanie cu reprezentanţii mass-media, prezenţi în număr foarte mare în curtea Palatului Ştirbei.

"Sînt un soţ şi un tată responsabil"
Nu au lipsit nici declaraţiile. "Ce a fost greu a trecut, sperăm să iasă aşa cum ne-am dorit! Sperăm să fim şi noi, şi voi fericiţi şi să ne bucurăm de această zi specială. Sîntem nerăbdători să ne distrăm alături de invitaţi. Dacă fură cineva mireasa, sper să vină cît mai repede înapoi pentru că am nevoie de ea. Am fost responsabil tot timpul, voi fi un soţ şi, mai tîrziu, un tată protector. Nu cred că se vor schimba prea multe în relaţia noastră, sîntem doi oameni care se iubesc foarte mult şi vrem să fim fericiţi. Avem un inel în plus, trebuie să ne obişnuim cu el", a spus Cristi.

"Am plîns la cununie"
Adelina a dezvăluit că nu a uitat să-l calce pe Cristi pe picior, numai că nu a dorit. Ea a fost foarte emoţionată, precizînd că a fost bucuroasă că a fost cununată de preotul care a botezat-o. "Nu am plîns, am fost foarte emoţionată, dar am plîns la cununia civilă. O să dansăm pe melodia noastră preferată, Love To Be Loved By You, de Marc Terenz. Nu l-am călcat pe picior, i-am şi spus că nu am uitat, dar nu am vrut. Nu vom avea pîrjoale, iar o să pice pe mine. O să avem sarmale! Am făcut şi eu o "petrece a burlacelor", cu tematică punk. A fost foarte, foarte frumos. Am fost într-un club în care nimeni nu se aştepta să mergem şi nu am fost urmărite", a declarat Adelina Chivu.

Luna de miere în Grecia
Cei doi vor pleca luni dimineaţă în luna de miere, Cristi spunînd că vor merge în Grecia pentru a fi cît mai aproape de casă. "Vom pleca în Grecia, vrem să fim aproape, am o mînă ruptă, sînt un soţ protector şi responsabil şi vreau să fiu aproape de casă dacă, Doamne fereşte se întîmplă ceva".

Cristi Chivu a purtat un costum gri închis, creat de Armani, cu o cravată deschisă la culoare şi o cămaşă albă. El a purtat o pereche de pantofi din lac, în timp ce Adelina a avut o rochie creată tot de Armani, în două nuanţe de alb, cu accent pe decolteu şi partea de joc în voaluri asimetrice.

"Este cea mai importantă semnătură pe care a dat-o. Chivu este un băiat care a ştiut ce vrea întotdeauna" -- Gheorghe Hagi

"Cristi este mai responsabil de cînd este cu Adelina. El a fost tot timpul liniştit, nu ca alţii. Cînd o să vină moştenitorii, o să se liniştească şi mai tare" -- Gheorghe Craioveanu

"Am vorbit de dimineaţă cu ei, aveau emoţii, dar mai ales Cristi, pentru că trebuia să-şi scoată firele de la umăr. Să dea Dumnezeu să joace mai bine, dar a ajuns unde a ajuns, nu ştiu dacă poate să joace şi mai bine de atît" -- Cosmin Contra

* Foto: Adrian Pogîngeanu

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (19)
 •  10 Iulie 2008, 22:26

citesc si nu imi vine sa cred......cata rautate exista in oameni...de ce oare? Felicitari Adrian esti un om "cu , capul pe umeri" , iar tu Emil , esti.... , nu vreau sa te jignesc , dar cred ca esti o "tzatza". Sigur ca s-a mediatizat aceasta nunta , deoarece Cristi este o persoana f cunoscuta , Adelina mai putin, dar nimeni nu obliga pe nimeni sa se uite sau sa asculte ce nu-i place. Casa de piatra si multa fericire, sanatate.

 •  08 Iulie 2008, 00:44

casa d piatra iubitzi va mult...va sta ff bine...astia d mai jos:))Viseaza frumos si ei:)))multzi invidiosi in tzara asta:))

 •  08 Iulie 2008, 00:43

IUBITI-VA MULT..VA MERITATI UNUL PE CELALALT

Vezi toate comentariile (19)
Comentează