GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RĂZBOIUL MUȘAT - REGHECAMPF CONTINUĂ

Omul care l-a inventat pe Reghecampf ca antrenor continuă războiul cu tehnicianul: "Un caracter infect! Nu verifică nimeni cum s-a îmbogățit?!"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2015 01:00

Fostul primar din Snagov, Apostol Mușat, 66 de ani, continuă războiul cu Laurențiu Reghecampf, pe care l-a inventat ca antrenor la clubul ilfovean.

Judecat sub control judiciar într-un proces de luare de mită, procurorii îl acuză că ar fi pretins mită de peste un milion de euro, Mușat pune întrebări retorice despre ascensiunea în profesie și saltul financiar înregistrate în ultimii ani de Reghecampf:"Nu vi s-a părut că a luat cam repede și licența PRO?!"

 Admite că, la FC Snagov, a asistat la meciuri ciudate în mandatele lui Reghe: “Parcă echipa nu arăta vînă și nu era bine așezată în teren”

Am avut și meciuri disputate acasă la care m-am supărat. Parcă nu-i așeza bine în teren, parcă echipa nu arăta vînă. Ce antrenor era, domne, Reghecampf cînd a venit în România? Nu vă puneți nici o întrebare că și-a luat cam repede licența PRO? Ce eminență ești tu? S-a descurcat, să zicem! Dar să ajungi tu, caracter infect, să te contrezi cu mari antrenori ai acestei țări? Apostol Mușat

Mușat e omul care practic l-a inventat pe Reghecampf ca antrenor.
Înainte de a defila cu Steaua în campionatul intern, Laurenţiu a strîns patru mandate pe banca Snagovului, în liga secundă. De acolo au apărut legendele și mărturiile despre implicarea lui în
lumea pariurilor negre.

Mușat nu-l menajează deloc pe fostul său colaborator despre care spune: "e o jigodie față de mine", dar garantează că Gabi Oprea că nu a fost vreodată implicat în blaturi pentru pariuri. Nu aceeași încredere o are în jucători.

Citește astăzi, în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, acuzațiile pe care i le aduce Mușat lui Reghecampf. Poți răsfoi online Gazeta pe platforma digitală

Alte articole exclusiv print

√ Surpriză neplăcută pentru jucătorii Stelei: salariile pe care le negociaseră nu mai sînt valabile! Doi l-au enervat pe Becali: "Vom scăpa de ei!"

√ Insider » GSP a fotografiat însemnările lui Iordănescu jr. de la partida Pandurii - ASA 2-0

√ GSP dezvăluie din culisele demiterii lui Baciu de la Concordia: Chiajna brevetează clauze antiantrenori

√ FOTBAL AMERICAN » Interviu cu Hroniss Grasu, jucătorul de origine română al echipei Chicago Bears își spune povestea

√ Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Septembrie 2015, 20:37

bine ca te ia dnaul ba,pana una alta ,in tara reghe apare curat,nu are procese,deci esti vax

ando89
ando89  •  21 Septembrie 2015, 11:48
Postat de bvd_magheru pe 21 Septembrie 2015, 07:38

Gigi Becali la conferintele de presa imi aminteste de King Louie iar valahul de pajul care il acompaniaza . Mowgli in secventa asta este FRF-ul !!!!!!!!!!...............https://www.youtube.com/watch?v=g63nADen0JI

:))))) Chiar asa, jos palaria! Coane, cine sa fie atunci Kaa?! https://www.youtube.com/watch?v=F1ILPl5FQaM

ando89
ando89  •  21 Septembrie 2015, 11:31

Tataie, du-te si fa repede un denunt, este la moda si poate scapi mai ieftin...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează