GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA COCA-COLA

Pasiune și performanță la Cupa Coca-Cola » Vulcanul din marea de liniște

Articol de - Publicat sambata, 30 mai 2015 18:59

Parcul Tineretului găzduiește în aceste zile fazele finale ale Cupei Liceelor Coca-Cola, competiție la care s-au calificat 12 echipe din toată țara: 6 de fete și 6 de băieți

Arena roșie de la intrarea dinspre Liceul Gheorghe Șincai a găzduit meciurile în care au strălucit, pe rînd, viitoarele vedete ale Ligii 1. Direct de pe băncile liceului, puștii au făcut front comun pentru pasiunea ce-i leagă și au bifat deja o mare performanță: au ajuns la București, locul în care visele se pot împlini, să fie cei mai buni din țară.

Într-o atmosferă exemplară, pasiunea jucătorilor s-a îmbinat cu fanatismul spectatorilor și au satisfăcut curiozitatea trecătorilor. Tribunele au început să se populeze încă de la ora 8 dimineața, iar trecătorii nu au putut rezista tentației și s-au alăturat privitorilor. Nu a durat mult pînă cînd fiecare și-a ales cîte o echipă favorită și a încercat să mai aline oboseala sportivilor prin încurajări frenetice.

Băieții s-au transformat în gladiatori, iar fetele au pictat terenul cu gingășie, însă nu s-au abținut să mai pună și cîte o contră "bărbătească" atunci cînd jocul o cerea.

Trecerea orelor a transformat competiția într-un adevărat festival, iar sloganul "Fii activ!", sub care s-a desfășurat totul, s-a potrivit mănușă. Spectatorii au putut dansa în spatele terenului, copiii s-au întrecut în curse în saci și au intrat în curse printre cauciucuri.
Golurile spectaculoase, tackling-urile la limită și paradele senzaționale ne-au convins: în curînd nu ne vom mai plînge de noua generație de fotbaliști.

La băieți, cele șase licee care au reușit să atingă faza finală de la București au fost: Liceul Tehnologic Doamna Chiajna, Liceul cu Program Sportiv Bacău, Liceul Constantin Brîncuși Hunedoara, Colegiul Economic Tg. Mureș, Liceul Tehnologic Cluj și Liceul Sfîntul Pantelimon București, în timp ce finalistele de la fete au venit de la: Colegiul Naţional Avram Iancu Alba, LPS Mircea Eliade București, Liceul Tehnologic Auto Craiova, Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu Voluntari, Colegiul Tehnic Banyai Janos Odorheiu Secuiesc și LPS Cluj.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează