GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PIQUE ŞI SHAKIRA, ÎMPREUNĂ

Piqué a postat pe Facebook o poza cotată la 150.000 de euro!

Puyol, Pique, Shakira, Malena Costa
Puyol, Pique, Shakira, Malena Costa

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 februarie 2011 14:30

Gerard Pique, fundaşul central al Barcelonei, şi cîntăreaţa de origine columbiană Shakira şi-au sărbătorit împreună ziua de naştere. Încă din vara trecută, tabloidele din Spania au scris că cei doi ar avea o relaţie amoroasă, însă ambii au negat pînă acum. Duminică seara, fotbalistul catalan a postat o poză  pe contul său de Facebook, în care apare alături de Shakira şi de alţi prieteni la petrecerea la care ambii (sînt amîndoi născuţi pe 2 februarie) şi-au sărbătorit ziua de naştere.

 

El are 24 de ani, ea 34. Nici unul dintre ei nu a confirmat oficial că ar fi împreună, însă toate indiciile par să arate că nu e doar un zvon povestea lor de dragoste. Alături de Pique şi Shakira mai apar în poză căpitanul Barcelonei, Carles Puyol, prietena acestuia, fotomodelul Malena Costa, fratele Shakirei şi alţi cîţiva amici ai sărbătoriţilor.

Tabloidele din Spania ajunseseră să promită recompense incredibile pentru o poză cu Pique şi Shakira împreună. 150.000 de euro ar fi primit cel care ar fi reuşit să îi surprindă pe cei doi. Fotbalistul le-a stricat planurile şi a postat el însuşi rîvnita fotografie.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
refoow
refoow  •  07 Februarie 2011, 17:58

50.000 de euro.asa apare in toate buletinele de stiri din spania

cyoby24
cyoby24  •  07 Februarie 2011, 15:22

pai poza unde era gheara pique shakira si inca cineva de la barca...prin mallorca dupa cupa mondiala...aia nu era buna?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează