GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAMPIONII DIN OȚEL

Plătit de Dinamo, Lupu va juca din nou în tricoul Rapidului: "N-am fost nicăieri mai apreciat ca-n Giulești"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 10:48

Galați este gazda unui turneu de old boys, unde se vor aduna nume grele din fotbalul românesc și echipe de legendă.

Turneul "Campionii din Oțel" va avea loc pe 27 ianuarie, începând cu ora 13:00, în Sala Sporturilor din Galați. Cu această ocazie își va face meciul de retragere și Daniel Florea (42 de ani), fost fundaș la Oțelul, Dinamo și Șahtior Donețk.

Printre multe alte nume important invitat a fost și Dănuț Lupu, fostul mare jucător român, care a răspuns prezent. Surpriză însă! Deși în prezent este plătit Dinamo, unde este scouter, fostul mijlocaș central va evolua pentru Rapid.

"Sunt dinamovist, dar apreciat cum m-am simțit în Giulești, cât am fost la Rapid, nu am fost nicăieri", și-a explicat Dănuț Lupu alegerea.

Ajuns la 50 de ani, Dănuț Lupu și-a început cariera la Dunărea Galați. A trecut printre altele în 3 rânduri pe la Dinamo și tot în atâtea cazuri și pe la Rapid. A câștigat câte un titlu de campion cu ambele formații, plus o Cupă cu Dinamo și o Supercupă în Giulești.

La turneul vor fi prezente echipe precum Steaua, Dinamo, Rapid, Oțelul. Nu vor lipsi nici Naționala Artiștilor, deja o obișnuită la aceste turnee, plus naționala jurnaliștilor.

Printre jucătorii invitați se numără selecționerul Cosmin Contra, Adrian Mihalcea, Vlad Munteanu, Jerry Gane, Nana Falemi, Sorin Ghionea, Cristian Ciocoiu, Florentin Dumitru, Adrian Iencsi, Valentin Bădoi, Ion Vlădoiu, Florin Prunea, Erik Lincar, Marius Niculae, Adrian Mutu, Dorinel Munteanu, Tibor Selymeș, Dănuț Lupu și Marian Aliuță.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
reddogsv
reddogsv  •  17 Ianuarie 2018, 11:56

Dute-n.....la ***. *** la Dinamo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  17 Ianuarie 2018, 11:36

Mare fotbalist!!! Respect pe viață Dănuț Lupu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează