GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AMENINȚARE

Poliția l-a identificat pe autorul amenințării către redacția GSP » A recunoscut din prima, i s-a deschis dosar penal!

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 martie 2017 13:59

Polițiștii de la Secția 8 au fost azi la domiciliul lui Laurențiu Marius Cojocariu, fanul dinamovist de 24 de ani din București care a trimis ieri mesaje de amenințare către redacția GSP. Evenimentul vine după ce jurnalistul Gazetei, Victor Vrînceanu, a depus plângere împotriva autorului mesajelor.

Cojocariu a fost adus la Secția 8 de Poliție, unde a fost audiat. A recunoscut imediat că el este autorul amenințărilor către redacția GSP, de la ora 19:09, și către reporterul Victor Vrînceanu, de la ora 19:17. A cerut să aibă o discuție cu jurnalistul.

Jurnalistul GSP acceptat să stea de vorbă cu suporterul dinamovist, care a declarat că este fan independent și nu face pare din vreo grupare a peluzelor. Surse din Poliție susțin totuși "că există informații cum că fanul ar face parte din PCH".

Laurențiu Marius Cojocariu, care nu are cazier, i-a cerut scuze reporterului GSP și și-a recunoscut vina, admițând, în dialog cu acesta, și gravitatea mesajului transmis: "Nu fac parte din nici o galerie, sunt un fan independent. Am citit un anumit articol care mi s-a părut tendențios și am decis să trimit un mesaj cu un impact mai mare. Mi-am dat seama la 10 secunde că am greșit și am vrut să-l șterg, de aceea mi-am închis contul de Facebook". 

"Poliția confirmă că dosarul a fost deschis, iar după-amiază ne vom întâlni cu procurorul care va prelua cazul", susțin polițiștii secției 8.

Citește și: Tolontan: "Amenințare cu moartea ”gen Charlie Hebdo” pentru redacția Gazetei și pentru un ziarist gsp! Mesaje semnate de cineva care pretinde că face parte din PCH"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (134)
danger.
danger.  •  26 Martie 2017, 21:44
Postat de orlick pe 26 Martie 2017, 21:07

Cred ca ar fi mai simplu ca cei din galerie sa renunte la violenta (de orice fel). E adevărat ca înjurături se pot auzi oriunde. Ideea e ca la scoală, sau oriunde altundeva, cel care înjura nu e încurajat de ceilalti si nu apare ca un model de urmat. Pe stadion, un copil (chiar un tânăr) poate fi derutat, mai ales când despre "suporterii" respectivi se vorbeste la superlativ (cea mai frumoasa galerie etc). Cand mai vin baietii astia si cu bannere de genul Dinamo e mai important si decât familia (citat aproximativ), indivizii mai saraci cu duhul o iau in serios si ajungem la situații de genul celei despre care discutam acum.

Acum fani ideali tip Liverpool , care canta si incurajeaza neconditionat , nu exista pe la noi acum , suntem mult in urma , poate peste zeci de ani vor fi ... asa cum celebrii hooligans s-au transformat si in general in Anglia suporterii stau pe scaune , nu in picioare , injurand dezbracati ca la noi ...

danger.
danger.  •  26 Martie 2017, 21:34
Postat de ando89 pe 26 Martie 2017, 20:46

Ai încercat să comentezi pe pagina L'Equipe sau Gazetta dello sport? Să nu vorbesc de Washington Times sau Wall Street Journal? Vina este împărțită, acceptă și ei multe de dragul ratingului. Mă refer la ai noștri:))

Decat sa te documentezi temeinic ( gen Topescu ) si sa postezi o stire completa , exclusiv sportiva , mai bine o bomba exclusiva, neprobata , in 3 fraze , care aduce inevitabil mii de accesari si sute de comentarii :)))

george1111
george1111  •  26 Martie 2017, 21:30

tolontaneee,esti PENIBIL... ziarist de d0i banuti ...penibil,Rusinos !!!

Vezi toate comentariile (134)
Comentează
Close