GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Prima veste bună pentru Claudiu Răducanu după mult timp! A primit-o chiar de ziua lui

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 17:19

Claudiu Răducanu a trecut prin clipe grele în Mexic, unde a fost arestat pentru folosirea de carduri false, dar a fost eliberat ieri, cînd a împlinit 38 de ani, urmînd ca în zilele următoare să ajungă în ţară. 

În urma unor demersuri legale întreprinse de Ambasada României la Ciudad de Mexico pe lîngă autorităţile de imigrări mexicane, în vederea clarificării situaţiei juridice a lui Răducanu, procedurile de expulzare au fost finalizate.

În urmă cu aproximativ o lună, fostul golgheter al României a fost reţinut în Mexic alături de un compatriot, iar asupra lor au fost găsite aproximativ 60 de carduri false.

Ambii au fost eliberaţi după ce au plătit cauţiunea de 300 de dolari de persoană, însă au fost reţinuţi ulterior de serviciul de imigrări pentru a stabili condiţiile regimului de şedere.

Ambasada României în Mexic a solicitat autorităţilor mexicane să trateze cazul cu rapiditate, iar acestea s-au conformat.

Contactaţi de ziarulring.ro, reprezentanţii Ministerului de Externe au precizat, printr-un comunicat, că autorităţile mexicane au încheiat procedurile în cazul fostului atacant, urmînd ca acesta să fie trimis în ţară în următoarele zile. 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează