FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

UPDATE Gigi Becali a fost eliberat condiționat!

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2015 09:19

Tribunalul Constanţa a judecat astăzi cererea de eliberare condiţionată a patronului Stelei, Gigi Becali, şi i-a dat acestuia o veste mare.

12:30

UPDATE / Site-ul romaniatv.net anunţă că Gigi Becali a fost eliberat condiţionat după ce a efectuat 1 an şi 10 luni de închisoare, dintr-o sentinţă de 3 ani şi 6 luni. Informaţia a fost confirmată şi de Mediafax.

Ştirea iniţială

Luni, 31 martie, judecătorii au amînat sentinţa pentru ziua de astăzi, zi în care magistraţii vor da soluţia definitivă. Dacă cererea lui Gigi Becali va fi refuzată, acesta va mai putea face o alta abia peste 6 luni.

Becali a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenţie în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale, la care s-au adăugat alte şase luni după condamnarea în dosarul "Valiza".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează