GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT MORTAL

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu: ”Lăsaţi-mi familia în pace! Nu accept să fiu batjocorit”

Răzvan Lucescu infirmă cele spuse de Lincu Miu, omul care îl acuză că i-ar fi accidentat mortal fata în urmă cu 21 de ani
Răzvan Lucescu infirmă cele spuse de Lincu Miu, omul care îl acuză că i-ar fi accidentat mortal fata în urmă cu 21 de ani

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 19:52

UPDATE 19:30 // Răzvan Lucescu a vorbit şi cu jucătorii la antrenament despre articolul apărut astăzi privind accidentul pe care l-ar fi provocat. "Vreau să vă vorbesc despre acest lucru pentru că unii dintre voi s-ar putea încărca negativ din cauza asta. Toate afirmaţiile sînt nişte falsuri. Trebuie să fim foarte concentraţi în retur pentre că vom fi atacaţi. Vă rog să conştientizaţi  că aici vă luptaţi voi cu voi", le-a transmis tehnicianul.

..................................................
Articolul despre un accident petrecut în 1991, publicat de evz.ro astăzi, în care se spune că Răzvan Lucescu ar fi produs evenimentul în urma căruia o tînără şi-a pierdut viaţa, s-a transformat rapid într-un subiect important. Dacă pînă acum a existat doar părerea tatălui victimei, acum în vîrstă de 72 de ani, în această după-amiază a apărut şi punctul de vedere al celui acuzat.

Pe adresa redacţiei a fost remis un comunicat în care antrenorul Rapidului susţine că "niciodată nu am fugit de răspundere pentru a arunca vina asupra altcuiva" şi că îi va da în judecată pe cei care au prezentat doar " varianta unei parti, care nici macar n-a fost martor al evenimentului si, mai mult, se ghideaza dupa zvonuri... Daca ar fi incercat sa afle informatii legate de ancheta de la autoritatile care s-au ocupat de acest caz, ar fi aflat adevarul. In consecinta, imi rezerv dreptul de a-i actiona in instanta pentru calomniile proferate la adresa mea si a familiei mele".

Iată mai jos tot comunicatul semnat de Răzvan Lucescu

Sunt surprins si dezamagit ca dupa 21 de ani de la producerea unui eveniment tragic un ziar central din Romania publica un subiect fara acoperire. Procurorul a dispus neinceperea urmaririi penale, considerand ca accidentul s-a produs din cauza victimei. In concluzie, ii rog pe cei care vor sa terfeleasca numele Lucescu sa-mi lase familia in pace!

Intotdeauna mi-am aparat familia si niciodata n-am aruncat o fapta a mea pe umerii altei persoane. Sotia mea regreta ca n-a avut nicio posibilitate de a evita accidentul. Victima a traversat printr-un loc nepermis, asa cum s-a constatat si in ancheta. Ii inteleg durerea domnului Miu, dar asta nu-i da dreptul sa arunce cu noroi in familia Lucescu. Desi este nevinovata, si sotia mea este o victima a acelui accident, deoarece nu poate uita acea zi fatidica.

De multe ori imi pare rau ca n-am fost eu la volan, dar, de fiecare data, imi dau seama ca nimeni nu putea evita acel accident, tinand cont de faptul ca victima a sarit in fata masinii. Stiu ca mass-media joaca un rol important si ca eu, ca persoana publica, sunt un subiect de presa, insa nu accept sa fiu batjocorit! Si, cu atat mai mult, nu accept ca viata mea, a sotiei mele si a familiei mele sa devina bataie de joc!

Tin sa le transmit celor care au scris acest articol ca mizeria cu care arunca acum in familia mea se va intoarce impotriva lor, pe cai legale. Acest subiect nu reprezinta o noutate. Aceleasi informatii au mai aparut in presa in 1993 si 2006 si, de aceea, nu inteleg de ce se trag sforile pentru ca acest eveniment sa fie readus in atentie. Consider ca jurnalistii care au repus acest caz pe tapet au cautat un fara acoperire. Cred ca acesti ziaristi n-au dat dovada de deontologie profesionala. Unde este independenta, neutralitatea si impartialitatea jurnalistului? In acest articol este prezentata doar varianta unei parti, care nici macar n-a fost martor al evenimentului si, mai mult, se ghideaza dupa zvonuri. In acest context, ziaristii care au semnat acest articol se afla intr-o mare eroare asupra situatiei de fapt.

Daca ar fi incercat sa afle informatii legate de ancheta de la autoritatile care s-au ocupat de acest caz, ar fi aflat adevarul. In consecinta, imi rezerv dreptul de a-i actiona in instanta pentru calomniile proferate la adresa mea si a familiei mele.

S-au spus multe si se vor mai spune multe neadevaruri despre familia mea. Personal, am fost facut «homosexual», «tigan» si «swinger» de persoane care au incercat sa loveasca in munca mea si a tatalui meu. N-am renuntat insa niciodata sa tin capul sus. Am decis sa merg inainte si sa rezist presiunilor. Voi ramane pe pozitii si in acest caz, deoarece am constiinta curata. Stiu ca acel accident nu s-a produs din cauza sotiei mele, stiu ca eu n-am fost la volan in acel moment, stiu ca victima a comis o imprudenta fatala, stiu ca autoritatile au decis neinceperea urmaririi penale, stiu ca acel tata nu-si va uita copilul disparut, si stiu ca sotia mea a devenit, fara sa vrea, o victima.

Totusi, nu stiu motivul pentru care domnul Miu s-a decis sa atace familia Lucescu. Am citit cu stupoare declaratiile facute de dumnealui si constat cu dezamagire ca familia Lucescu a devenit un monstru in ochii sai, bazandu-se insa doar pe afirmatii emotionale, neconfirmate. Conform spuselor domnului Miu, eu mai omorasem o persoana, intr-un alt accident! Acestea sunt atacuri murdare! Nu inteleg de unde apar astfel de nascociri. Mai mult, domnul Miu nu s-a multumit doar cu Razvan Lucescu, dar l-a atacat si pe Mircea Lucescu, pe care l-a facut «beţiv» si «securist» , si l-a acuzat de musamalizarea cazului. Sa acuzi un om ca este securist deoarece pleaca in strainitate in calitate de fotbalist sau de antrenor mi se pare ceva desprins dintr-o alta lume.

Cred ca cineva doreste sa demonstreze ca familia Lucescu si-a facut un nume in Romania si in lume calcand pe cadavre. Stiu ca exista multa invidie la adresa numelui Lucescu. Pot sa accept invidia, dar nu sunt de acord cu ura nascuta dintr-un neadevar.
Cred ca aceste noi atacuri la adresa numelui Lucescu vor sa denigreze o familie. Le transmit celor care le intreprind ca aceste mizerii vor intarii si mai mult familia Lucescu".

23 Ianuarie 2012 Cu respect,
Razvan Lucescu

Citeşte şi Vicenţiu Iorgulescu: "Ştiu ce spun. În '91, cînd cu accidentul, Răzvan fusese la ziua mea"
Citeşte şi Tatăl tinerei decedate în 1991 îl acuză pe Răzvan Lucescu: "M-a chemat la secţie să îmi dea nişte «material»"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (31)
wtf2aces
wtf2aces  •  24 Ianuarie 2012, 02:47
Postat de cineva123 pe 23 Ianuarie 2012, 23:16

Oamenii astia incalca orice limita de bun simt. Lucescu Sr declara cu cea mai crunta nesimtire ca tramvaiul trebuia sa opreasca pt ca el a avut pofta sa intoarca in mijlocul soselei. Va dati seama ca daca era un pieton avea si mai mult "curaj": pietonul trebuia sa se fereasca ca doar trecea Lucescu !! In privinta fiului, ciudat este ca la sosirea politiei in masina se afla doar sotia. Deci fusesera impreuna la cheful lui Iorgulescu, nevasta era gravida si a lasato sa se intoarca singura la volan. Miroase urat!!!. Asta nu are nimic de a face cu performantele de antrenor ale Lucescu Sr (incontestabile) sau ale lui Lucescu Jr (dubioase) sau cu Rapid care este o echipa frumoasa.

cat adevar spui! ASTA E ESENTA!

andrei_29
andrei_29  •  24 Ianuarie 2012, 01:00

Pauneasca a omorat o familie, n-a patit nimic, Nistorescu idem, puscasul marin american, idem, Giovani Becali a dat peste unul, a fel, nicio urmare (Huidu is next ), de ce aveti impresia ca in anul de gratie 1991 cand in Romania proaspat post-comunista, nu se putea intampla evenimentul de mai sus? Mi se pare extrem de plauzibila povestea, indiferent daca septuagenarul Miu nu are clara intreaga ecuatie. Lucescu jr a ucis o tanara din inconstienta iar Lucescu tatal a avut grija sa dea telefoanele necesare ca fiul sa scape basma curata. Si eu as fi dat telefoanele alea sa imi scap fiul, nu aici e problema, drama cea mare e ca in RO mereu e cineva care sa te asculte la celalalt capat al firului

bogdan23a
bogdan23a  •  24 Ianuarie 2012, 00:22

Exista posibilitatea ca Razvan sa aiba dreptate.Dar e improbabil.Anii 90,stim,hehe...ce amintiri!!Faptul ca se intorceau de la cheful lui iorgulescu,faptul ca erau din familia Lucescu,neanceperea urmaririi penale,macar din culpa,hehe..Occam's razor.Iorgulescu spune ca Razvan nu bea!Ok,deci nu ar fi lasat-o pe nevasta sa conduca.Parerea mea.Lucestii oricum au o imagine proasta.Sunt sigur ca s-a musamalizat.Parerea mea.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează