GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

Reacţia lui Mutu, după ce s-a scris că a făcut presing la Antonia: "Am rămas mut!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 iulie 2012 22:30

UPDATE / Adrian Mutu a reacţionat pe contul său de twitter: "Ce a scris ziarul Fanatik despre faptul ca eu aş fi sunat-o pe Antonia m-a lasat mut. Probabil cineva i-a facut vreo glumă, dar eu personal nu am sunat-o şi mai mult nici măcar NU m-am întîlnit vreodată cu ea...  Eu am o familie foarte frumoasă, pe care o iubesc şi pe care încerc sa o apăr de astfel de poveşti şi mai ales de aceste persoane meschine. Ar trebui să aveţi mai mult respect pentru mine cît şi pentru Antonia, fiind o femeie căsătorită ca şi mine!!"

*****

Una dintre cele mai frumoase femei din România, aşa cum este considerată de foarte multă lume, Antonia, nu are parte numai de atenţia fanilor, care îi apreciază muzica. În urmă cu cîteva săptămîni, cîntăreaţa de 23 de ani a primit un telefon la care sigur nu se aştepta.

Conform săptămînalului Fanatik, Adrian Mutu, aflat în vacanţă, ar fi fost dornic să o întîlnească şi nu pentru a-i asculta muzica. "Îmi place foarte mult cum cînţi, dar te admir şi ca femeie. Dacă vrei să ne vedem mi-ar face mare plăcere, mai ales că vin în curînd în România. Cine ştie, poate o cafea, poate se va înfiripa ceva... Dacă nu vrei să ne vadă cineva în ţară, te aştept în Italia", i-ar fi zis Mutu, susţine Fanatik.

Tînăra cîntăreaţă a rămas şocată de îndrăzneala fostului căpitan al naţionalei României de fotbal, mai ales că se întîlniseră la cîteva evenimente mondene, iar Adrian Mutu nu dăduse de bănuit că este atît de atras de frumoasa artistă.

"Este o jignire mare ceea ce faci tu, pentru că sînt femeie măritată şi tu ştii bine asta. În plus, şi tu eşti însurat şi nu procedezi corect faţă de familia ta. Consider asta o glumă proastă, gen "Camera Ascunsă", şi refuz să cred că la telefon este adevăratul Adrian Mutu. Dacă nu termini cu insistenţele voi face totul public în presă pentru a vedea toată lumea ce fel de om eşti", i-ar spus Antonia lui Mutu, după care i-a închis telefonul. :)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
andreipedro
andreipedro  •  21 Iulie 2012, 10:19

fiind o femeie căsătorită ca şi mine!! asta da stire.FELICITARI MUTU.Esti femeieeeeeee

valyomanyd
valyomanyd  •  21 Iulie 2012, 02:05
Postat de piper100 pe 20 Iulie 2012, 21:52

:))) il impacheteaza si-l da la rechini, dupa ce-l pune sa-si inghita barbatia!!! :))))

pentru voi "e grele ca e multe"! voi nu vedeti ca acest ziar a devenit tabloid de can can ? mutu zice ca nu a fost el, si mai mult decat atat,zice ca nu a intalnito niciodata,iar jurnalistii facuti la apelul de seara la spiru harat ,zic ca s-au intalnit la evenimente mondene !!!

puiulamiba
puiulamiba  •  20 Iulie 2012, 23:29
Postat de birjovanu pe 20 Iulie 2012, 15:56

si sotul ei este OSPATAR in Italia?

nup... ospătar de lux în România...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează