GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROMOTIE.RO

Reduceri uriașe la produsele IT

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2016 10:41

Ofertele se țin lanț la piesele pentru calculatoare, iar tu trebuie să profiți pentru a-ți face un upgrade. Iată câteva propuneri pentru o experiență mai plăcută alături de PC-ul sau laptopul tău.

SSD Intel 532 120GB. PC-ul dumneavoastră se mișcă din ce în ce mai greu? Aveți nevoie de un SSD, iar Intel vine cu unul dintre cele mai bune produse de pe piață la un preț de nerefuzat.

ssd

8GB RAM Kingston. Fie că folosești PC-ul doar pentru navigarea pe internet sau esti un gamer înfocat, ai nevoie de memorie suplimentară, iar această ofertă este de nerefuzat. 

2016 04 26 10h53 20

Laptop Lenovo cu procesor I5. Procesor Intel I5, 4GB RAM și placă video ATI Radeon de 2GB dedicată. Sună bine, nu? La acest preț este un must-buy!

lenovo

Monitor LG de 18.5 inch. Ai nevoie de un monitor nou, performant și destul de mare pentru o experiență unică? LG propune modelul potrivit, iar noi venim cu  oferta incredibilă. 

monitor

Tastatură gaming Logic. Jocurile pe PC nu vor mai fi la fel cu o tastatură specială. Treci la următorul nivel! Produsul are opt taste media marcaje speciale.

tastatura

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close