GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TURNEU DEMONSTRATIV

Rivalitățile s-au aprins la demonstrativul din Craiova » Dică, huiduit de tribune + Fotbaliștii olteni: "Veniră să ne fure, așa au făcut mereu ăștia de la Steaua"

FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO
FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO

Articol de GSP - Publicat marti, 19 decembrie 2017 18:57

Deși a fost un eveniment demonstrativ, nervii au fost întinși la maximum în timpul turneului Old Boys disputat în această seară în Sala Polivalentă din Craiova.  

Una dintre semifinale a pus față în față două mari rivale, Steaua 2006 și Craiova Maxima. Meciul s-a încheiat cu victoria alb-albaștrilor, 3-2 la penalty-uri. 

Duelul a debutat extrem de tensionat, Nicolae Dică degajând nervos o minge în tribună. Cei peste 300 de fani din Sala Polivalentă nu au taxat gestul antrenorului de la FCSB și l-au huiduit copios. 

Un alt moment aprins s-a petrecut după ce Silvian Cristescu, fostul mijlocaș al Craiovei, a fost schimbat. Acesta a fost nemulțumit de maniera de arbitraj și s-a luat de Sebastian Colțescu: "Veni ăsta din Craiova să mă fure, așa au făcut mereu ăstia de la Steaua". 

În finala mare, Craiova a întâlnit-o pe Dinamo. 

Vezi aici tot ce trebuie să știi, foto, video și informații în timp real de la superturneul de Old Boys de la Craiova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
604751563021589
Tomas Orzan  •  20 Decembrie 2017, 10:17

Coltescu ala era Edi Constantinescu, nebunul era Silvian Cristescu, un complexat isteric dintotdeauna, mai ramane sa ghiciti cine-i papagalul care a scris articolul si chiorii care i-au permis sa-l publice!

caminero
caminero  •  20 Decembrie 2017, 09:02
Postat de caminero pe 20 Decembrie 2017, 08:57

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  20 Decembrie 2017, 08:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close