GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  "MITĂ PENTRU JUDECĂTOARE"

S-a dat sentința definitivă în dosarul "Mită pentru judecătoare": dezastru pentru frații Becali! Care e verdictul pentru Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 09:58

Astăzi, la Înalta Curte de Casație și Justiție, a avut loc pronunțarea în procesul "Mită pentru judecătoare". Decizia este definitivă.


  • Cristi Borcea a fost ACHITAT; Borcea rămâne cu pedeapsa din Dosarul Transferurilor, 6 ani și 4 luni
  • Victor Becali a primit 5 ani și 8 luni, din care i se vor scădea 3 ani și 10 luni, perioadă deja executată;
  • Ioan Becali a primit 7 ani și 4 luni!, din care i se vor scădea 2 ani și 6 luni, perioadă deja executată;
  • Judecătoarea Geanina Terceanu a primit 7 ani pentru luare de mită!

Frații Becali sunt, la această oră, eliberați condiționat în Dosarul Transferurilor, dar se vor întoarce în închisoare în această seară.

IMPORTANT! Frații Becali nu vor primi un spor de pedeapsă, deși sunt condamnați în două dosare distincte, în condițiile în care ei nu sunt considerați recidiviști. Mai precis, darea de mită a avut loc înainte să se dea decizia definitivă din Dosarul Transferurilor.

De ce au fost acuzați

În acest dosar, Cristi Borcea și frații Giovanni și Ioan Becali au fost acuzați că i-au dat fostei judecătoare Gianina Terceanu 220.000 de euro, în tranșe, din aprilie 2009 până în mai 2012, pentru a-i scoate nevinovați în "Dosarul Transferurilor".

În prima instanță, magistrații au condamnat-o pe Geanina Terceanu la 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Frații Becali au primit o condamnare de 3 ani de închisoare, iar Cristi Borcea a fost condamnat la 3 ani și jumătate.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (77)
fangigi
fangigi  •  20 Februarie 2018, 19:37

Nea Geovane, asta inseamna sa fii mafiot!:)))

551117378378889
Cristi Cebuc  •  20 Februarie 2018, 19:25

Ioan si Giovanni Becali :))))

ares123
ares123  •  20 Februarie 2018, 19:08
Postat de catalynn2 pe 20 Februarie 2018, 17:58

Ma Berbece123 uite aici suntem pe aceeasi pagina! :-))) Nu ma pot lauda ca as cunoaste acesta speta in cele mai mici detalii, insa din cate stiu alde Borcea nu avea cum fi achitat decat daca: 1) judecatorii ICCJ sunt complet nebuni (si cum e vorba de un complet, boala e si contagioasa!) 2) Borcea a fost "sifon". Asta e o veste buna pt nen'tu jjjijji cand fa trebui sa renunte la fcsb la anul se poate orienta spre Dinamo alaturi de fin'su! :-))) Si sa te vad atunci! Cu Dinamo nu poti tine pt ca sunt Dinamo (ca mai tii cu ei intr-un meci unde ai interes ca mine mai inteleg, dar fan niciodata!) iar la Steaua cu care tin io, Talpan, Lacatus, generalii etc iar nu te poti intoarce, chiar daca esti un random fara coloana vertebrala, doar nu crezi ca vei fi primit dupa ce ai injurat si blestemat clubul MApN .....

Vita_proasta, nu te-am bagat in seama...te bagi singur, talpanist_obsedat..

Vezi toate comentariile (77)
Comentează