GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LANSARE

VIDEO + FOTO S-a lansat al doilea volum al cărții „Fotbal minut cu minut”!

S-a lansat al doilea volum al cărții „Fotbal minut cu minut”
S-a lansat al doilea volum al cărții „Fotbal minut cu minut”

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 15:06 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 15:32

La un an și jumătate distanță de la apariția primului volum al cărții „Fotbal minut cu minut”, lansată în mai 2022, a apărut acum și continuarea cărții, scrisă de același autor, Ovidiu Blag. 

Evenimentul de lansare a avut loc la fel ca anul trecut, tot în foaierul Sălii Radio din București. Volumul, care este marca editurii Cuantic, evocă printr-un șir de interviuri, amintiri, documente și fotografii momente de aur din istoria radioului. 

Cartea, care costă 45 de lei se găsește în rețeaua cărturești, dar va fi disponibilă și online în următoarele zile. Din 13 noiembrie, „Fotbal minut cu minut” se va găsi și la chioșcurile de presă. 

S-a lansat al doilea volum al cărții „Fotbal minut cu minut”!
Cele două volume ale cărții „Fotbal minut cu minut” (cel alb este volumul 2)

VIDEO Ovidiu Blag: „Aveam sentimentul că în primul volum nu am acoperit întregul subiect”

„Aveam sentimentul că în primul volum nu am acoperit întregul subiect. Nici acum nu simt că aș fi terminat acest demers, dar este completat cu nume din generația actuală de comentatori de radio. 

E și un sentiment de nostalgie, dar și unul că lucrurile pot fi nu doar continuate, ci duse mult mai departe. Sunt jurnaliști foarte buni acum. Ca să fiu foarte corect, nu cred că asta e o muncă de tip solitar. S-ar putea ca aceste volume să fie doar un gust pentru cei care vor să facă lucrurile cu aplecare, sau să se termine aici. 

Dacă am omis pe cineva nu am făcut-o intenționat cu siguranță. Știu că am făcut ceva care trezește interesul. Nu știu dacă mă simt mândru, dacă mă simt bine, dar nu am făcut ceva pe fugă”, a declarat Ovidiu Blag. 

Mulțumesc Gazetei Sporturilor pentru ceea ce face în legătură cu popularizarea acestei cărți și de acum înainte, așa cum a făcut și pentru primul volum

- Ovidiu Blag

Citește și: 

Cel mai apostrofat dinamovist e out! Jucătorul nu mai intră în planurile lui Ovidiu Burcă, după ce antrenorul a fost contestat din cauza lui
DINAMO
Cel mai apostrofat dinamovist e out! Jucătorul nu mai intră în planurile lui Ovidiu Burcă, după ce antrenorul a fost contestat din cauza lui
Alexa nu a mai suportat umilința! Și-a dat demisia după înfrângerea cu Alexandria + Un antrenor de play-off e primul pe listă
BOTOȘANI
Alexa nu a mai suportat umilința! Și-a dat demisia după înfrângerea cu Alexandria + Un antrenor de play-off e primul pe listă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Marik4
Marik4  •  04 Noiembrie 2023, 08:06

Nu-mi fac mari speranțe ca volumul al ii-lea să fie mai puțin prost scris decât primul. Am aflat că autorul ar fi primit premiul Chirilă pentru carte sportivă pe anul 2022. O glumă. Mă întreb dacă cei care l-au nominalizat au citit ceva dincolo de titlul cărții, dacă. Sau dacă nu cumva a fost singura carte de profil sportiv publicată în 2022. Am citit-o. Cu greu. Ai zice că un bătrânel *** deapănă niște amintiri pe care le tot amestecă, le suprapune, le repetă cu un vocabular limitat la vreo 300 de cuvinte (cu tot cu prepoziții, conjuncții, adverbe, pronume și alte d-astea scurte). Este o carte doar în forma sa fizică, doar cu valoare economică. Materie primă (irosită), tipar, mână de lucru, costuri de difuzare. Atât. Nu are niciun fel de valoare beletristică, nici măcar istorică (din punct de vedere sportiv). Autorul și editura au dat lovitura cu un titlu speculativ, care exploatează emoțional o masă generoasă de nostalgici ai unui brand de succes al radioului. O publicație pe care aș pune-o pe același raft cu biografiile fotbalistice ale lui Ilie Dobre. Volumul doi îl recomand doar colecționarilor din categoria "trebuie să o am și pe-asta".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează