GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

S-a stabilit data la care Tribunalul București va anunța sentința în cazul dezafilierii Craiovei!

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 10:10

Tribunalul București a rămas în pronunțare în dosarul privind dezafilierea fromației Universitatea Craiova, iar data la care se va comunica decizia este 25 mai, anunță site-ul instituției.

Ieri a avut loc ultima înfățișare din cadrul anchetei, iar procurorii au cerut pedeapsa maximă, de 14 ani de închisoare, pentru Mircea Sandu și Dumitru Dragomir.

În 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova. Cei doi sunt acuzați de abuz în serviciu și trafic de influență. 

Membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universităţii Craiova în 2011 au fost trimişi în judecată pentru abuz în serviciu. Aceştia i-au adus lui Adrian Mititelu un prejudiciu de 15.800.000 lei.

Componența Comitetului care a votat dezafilierea Universității, pe data de 20 iulie 2011: 

1. Mircea Sandu - președinte FRF (a semnat)
2. Dumitru Dragomir - primvicepreședinte FRF (nu a semnat)
3. Octavian Goga - vicepreședinte FRF (a semnat)
4. Marius Stan - reprezentant al cluburilor din Liga I (a semnat)
5. Cornel Şfaiţer - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (nu a semnat)
6. Marian Rusen - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (a semnat)
7. Ștefan Stana - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
8. Cristi Bobar - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
9. Paul Costas - reprezentant al cluburilor de copii și juniori (a semnat)
10. Marian Palarie - reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (a semnat)
11. Vasile Avram - președinte CCA (nu a semnat)
12. Sorin Ţerbea - reprezentantul cluburilor de fotbal în sală (a semnat)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
chromophobia
chromophobia  •  05 Mai 2016, 14:33

Romania are cea mai şpăgară conducere din toata istoria omenirii.E condusa de un mare lant in mafie(procurori,judecatori,senatori,deputati,parlamentari).Mititelu o sa castige pt ca e o persoana publica si pt ca a facut scandal pt acest jaf,o sa le dea cativa ani cu suspendare pt a inchide gurile unora.Dar sunt multi oameni in tara asta carora li s-au luat bunurile absolut degeaba,cu tot cu acte doveditoare de plati

polistul68
polistul68  •  05 Mai 2016, 13:27
Postat de whiteredarad pe 05 Mai 2016, 12:24

Nu cred ca un Tribunal poate condamna pe cineva cind o asociatie hotaraste ceva prin vot democratic. Nu vad cum Sandu sau Dragomir il puteau sili pe Rusen sau Stana sa semneze o hotarare, impotriva vointei lor. Daca "Constitutia" FRF prevede si excluderea, nu vad de ce ar fi o probleme. In Romania un Tribunal se crede capabil sa judece orice, dupa aia la Tribunalul European Romania plateste. Nu e cuser ! Sa nu se inteleaga ca spun despre Sandu sau Dragomir ca sint nevinovati, dar una este sa-l ierti pe Dina Pescariu, sau sa-i sai 2 ani la Cocos si alta e sa ceri condamnare pe 10 ani pentru Sandu si Dragomir. Pare ilogic. Iar Mititelu care isi batuse joc de club, care nu si-a mai platit jucatorii, care injura pe toata lumea, sa iasa acum si bogat si frumos si destept. Asta e JUSTITIE ?

De INSTIGARE ai auzit ? Si nici o asociatie-liga-organizatie, cum vrei sa-i spui nu poate sa adopte niste legi-regulamente-ordine-reglementari care sa contravina constitutiei. Si cum in constitutie scrie CLAR ca poti sa iti ceri drepturile in justitie, FRF nu putea sa opreasca o persoana, fizica sau juridica, sa faca acest lucru. Mai mult decit atit, din cite stiu, totul a pornit de la un contract de munca, intre Piti si Mititelu, nu de la chestii sportive.

ge0x
ge0x  •  05 Mai 2016, 13:09

Pai mircea sandu era seful federatiei..cine a propus dezafilierea craiovei ??? Dorel care da cu tarnacopul pe santier ??? Sa plateasca si mircea sandu si dumitru dragomir, toti care sunt vinovati...omul ala a bagat o gramada de bani in echipa, in jucatori..*** *** ca esti mircea sandu si distrugi o echipa si munca si banii unui om

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close