GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TOP GAZETA

Scuturile

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2008 00:00

Maftei şi Rada au ieşit cei mai buni fundaşi centrali după un sezon în care au ţinut spatele echipelor lor

Foşti colegi la Rapid timp de trei ani, Vasile Maftei şi Ionuţ Rada s-au regăsit în echipa ideală a Ligii I. Pe baza monitorizărilor firmei italiene DSP şi a reporterilor GSP, giuleşteanul în vîrstă de 27 de ani s-a detaşat clar de restul fundaşilor centrali. El e lider atît în topul notelor oferite de reporterii Gazetei, cît şi în cel al baloanelor pierdute, care arată că, dintre fundaşi, Maftei a fost cel mai prieten cu mingea. În schimb, Rada (25 de ani) a impresionat prin constanţă, după ce a fost pe primele locuri la 3 criterii.

"Maftei a fost clar cel mai bun. O surpriză plăcută este Rada, un jucător ce a avut parte de un sezon dificil la Steaua"
Miodrag Belodedici

Surprinzător, cei doi nu se află în top 10 la baloane recuperate, unde numărul unu este Dorel Stoica. Olteanul a fost avantajat şi de faptul că a prins cîteva meciuri ca mijlocaş la închidere. Un alt premiant este Galamaz, stoperul care a cîştigat cele mai multe puncte de bonus, deoarece a marcat de două ori şi a jucat 11 meciuri în care Urziceniul nu a primit gol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează