GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MEDIA

Şerban Huidu a revenit la radio, după accidentul la schi din Austria!

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 februarie 2011 12:40

În această dimineaţă în cadrul emisiunii "Cronica Cîrcotaşilor" ascultătorii postului Kiss FM, au avut parte de o surpriză, chiar de Valentines Day.


Şerban Huidu a revenit pentru cîteva minute la microfonul emisiunii după ce a suferit un grav accident la schi, în urma căruia a fost internat mai bine de trei săptămîni în spital. Huidu a suferit după ce s-a lovit de un copac un traumatism cranio-cerebral, dar medicii au reuşit să-l salveze pe realizatorul radio şi tv.

ASCULTĂ AICI INTERVENŢIA LUI HUIDU ÎN DIRECT LA RADIO

CITEŞTE ŞI:

Serban Huidu, în comă în urma unui accident la schi! Vezi aici mai multe detalii!

Accidentul lui Şerban Huidu naşte o întrebare: cît de periculoase sînt sporturile de iarnă? » Între agrement şi moarte

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  14 Februarie 2011, 23:20

pakat ca la racolat si pe el in masonerie!! imi placeau emisiunile lui, dar cand am auzit ca a intrat in masonerie, nu ma mai intereseaza nimik din ce emisiuni face!

rdanutz
rdanutz  •  14 Februarie 2011, 19:40

Imi pare bine ca esti mai bine, dar, dupa voce ... nu cred ca esti inca refacut nici macar in proportie de 60 - 70%!!! Parerea mea! Odihna, multa odihna! Sanatate multa iti doresc si sper sa te bucuri ca ai reusit sa treci printr-un asa eveniment si nu te-ai oprit in el!

knaan
knaan  •  14 Februarie 2011, 14:03

MULTA SANATATE,NUMAI CEI CARE NU INTELEG UMORUL SI NU AU SIMTUL UMORULUI IL URASC SALUTARI DE LA UN ASCULTATOR FIDEL.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează