GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DREPTURI TV

Situație fără precedent la TVR! Telespectatorii nu sunt siguri că vor vedea Euro 2016, dar au o certitudine: "Bambi" :)

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 11:34

Până în acest moment, TVR nu a cumpărat drepturile de transmisie pentru Campionatul European din Franța. În schimb, postul public de televiziune și-a anunțat telespectatorii că a achiziționat filme Disney :)

Dolce Sport e singurul post care a plătit deja drepturile pentru întreg turneul final la care participă România după o pauză de 8 ani.  TVR ar trebui să achite 3,5 milioane de euro pentru a putea transmite toate meciurile României, dar și alte 20 de partide din competiție, printre care semifinalele și finala.

În această dimineață, "Serviciul comunicare, relații publice și protocol" din cadrul TVR a emis un comunicat de presă în care anunță că "pentru a face faţă situaţiei fără precedent, SRTv a renegociat mare parte din contractele de achiziţii programe, majoritatea partenerilor înţelegând situaţia financiară extrem de dificilă în care se află".

Toți iubitorii sportului rege se așteptau să fie vorba de un comunicat referitor la drepturile TV pentru Europeanul din Franța, dar el se referă la producții de desene animate Walt Disney :)

IATĂ comunicatul

"Televiziunea Română a reuşit ca, pe parcursul ultimilor ani, să renegocieze contractul încheiat în 2009 cu compania Walt Disney Limited pentru serialul „Anatomia lui Grey”. În noile condiţii contractuale, SRTv beneficiază, fără costuri suplimentare, şi de un pachet generos de programe din catalogul companiei Disney.

Lista titlurilor selecţionate a fost avizată recent de Comitetul Director al SRTv, aceasta reprezentând ultima etapă a renegocierii contractului. Începând cu grila de primavară a acestui an, pentru o perioada de 5 ani, pe langa serialul Anatomia lui Grey, sezoanele 8-12, telespectatorii vor putea urmări pe posturile TVR si o selecție variată, ce acoperă toate genurile de film (filme de ficţiune de lungmetraj, filme de animaţie, miniserii).

Pelicule recompensate cu Oscar, BAFTA, Globul de Aur sau premiate la alte competiții internaționale de film vor putea fi văzute în anii următori la TVR 1 și TVR 2.

Animaţia clasică Disney, care n-a mai fost difuzată la TVR de peste 10 ani şi care reuneşte titluri precum „Bambi", „101 dalmaţieni", „Frumoasa şi bestia", „Pisicile aristocrate", „Doamna şi vagabondul", se va regăsi în grilele de programe ale posturilor publice de televiziune". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  22 Februarie 2016, 21:40

Ce ghinion...iar bate Steaua...frustrați iar dorm cu pastile... :-)))

merace
merace  •  22 Februarie 2016, 20:59

Eu cred ca in tara exista mai multi copii iubitori de desene animate, decat microbisti dornici sa vada fotbal TAMAN la TVR. Oricum, cine e atat de microbist, ori se aboneaza la Dolce, ori isi face sa timp sa mearga la un bar unde poate sa vada meciul... Dar copiii nu au voie in baruri.

blatistu12
blatistu12  •  22 Februarie 2016, 19:47

Da-in colo de treaba,eu platesc abonament la tvr,si aia nu imi da Cenusareasa la televizor???sale fie rusine.A,si sa nu uit:: cartea junglei.Pentru asememea desene cred ca merita sa se dubleze abonamentul,lunea viitoare sa se faca 10 lei pe luna. RUSINEEEEE.SUNTE-TI NISTE NESIMTITI

Vezi toate comentariile (8)
Comentează