GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REACŢIE

Un cititor a reacţionat la textul lui Cătălin Tolontan » "Stadionul nostru e amărît, afară sînt condiţii superioare la stadioane din '95"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2012 23:53

Un cititor a reacţionat la textul lui Cătălin Tolontan, postat pe blogul personal, referitor la starea stadionului National Arena din Bucureşti. După mai multe nereguli prezentate la arena din Capitală, cititorul care se numeşte Costi Năstase, detaliază ce s-a întîmplat la meciul PSV - Rapid pe stadionul celor de la Eindhoven pe 15 decembrie. Vă redăm mesajul cititorului în totalitate, plus trei poze trimise de acesta.


"Sînt un suporter rapidist - asta are mai puţină importanţă, însă din acest motiv am ajuns în 15 Decembrie la Eindhoven pentru meciul giuleştenilor cu PSV.

În clipa în care am intrat în tribune m-a frapat temperatura din stadion. Ei bine, cu toate că afară nu erau mai mult de 2-3 grade, în tribune era cald. De ce? Exista încălzire pentru tribune!!! Eu, român fiind, neobişnuit cu asemenea condiţii, am rămas surprins. Este un stadion renovat în 1995 (din cîte am văzut pe Wikipedia).

Ok, un stadion renovat în 95, ofera condiţii superioare celor de pe Naţional Arena?!? Există o izolare exterioară şi mai ales căldura!!! De ce stadionul nostru de aproape 200 milioane de euro şi 5 stele nu oferă nici măcar o parte din aceste facilităţi?

De ce arată pe exterior ca un bloc neterminat? Cred că ar fi interesant un articol cu o comparaţie a cîtorva arene care ofera nişte condiţii decente spre deosebire de al nostru amărît Naţional Arena"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
amicu
amicu  •  09 Februarie 2012, 11:40

@forumeer . Faptul ca ti se tranteste un stadion acoperit de 55.000 de locuri pe tine te multumeste pe deplin. Insa cand te gandesti ca daca acele milioane investite erau investite doar in stadion si nu se mai rataceau pe drum, se facea un stadion cu toate facilitatile. La noi a fost facut, ca sa fie facut. Asa cum sunt facute multe sali de sport, care zac neatinse pe la sate. Asa cum au fost facute azile de batrani, care zac goale, pentru ca nu exista personal angajat si nici batrani cu pensii care sa ii petreaca restul vietii in conditii umane. Noi muritorii am fost facuti doar pentru a aplauda niste ciumpalaci cum inaugureaza tot felul de gramezi de betoane inutilizabile.

fritzanu
fritzanu  •  09 Februarie 2012, 07:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

deci 2 prosti s`au gasit sa comenteze fara rost....pai bai baietilor,voi nu vedeti realitatea?...cand faci un lucru de 5 stele,exista sansa ca ceva sa nu functioneze?...intreb si eu.....vi se pare normal ca un acoperis de 25 de milioane de euro sa nu fie functional,ba mai mult sa vina cei care se ocupa de intretinere sa manance cacat si sa spuna ca e mai ok fara ca altfel intra mai multa zapada?...ca atare mai am o intrebare....daca un acoperis e inutil,de ce mai dai 25 de mil. pe el?....de ce dracu nu au renovat fostul lia manoliu si gata terminau balciul...inca de la meciul cu franta s`a vazut ca stadionul asta a fost doar o sursa de imbogatire rapida,pentru unii...unii smecheri. frate....

sica2ro200
sica2ro200  •  09 Februarie 2012, 06:14

DE ce ????!?!?.....PENTRU CA AL NOSTRU ESTE FACUT DE HOTI PENTRU PROSTI si nu de autoritati pentru cetateni !!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează