GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NATIONAL ARENA

Un cititor GSP se revoltă în faţa eşecului numit Naţional Arena: "Consideraţi că încă mai putem fi aburiţi cu lucrări «de mîntuială»"

Aşa se face deszapezirea pe stadionul Naţional Arena
Aşa se face deszapezirea pe stadionul Naţional Arena

Articol de GSP - Publicat joi, 09 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 februarie 2012 10:21

Un cititor al Gazetei Sporturilor a trimis pe mailul redactiei o scrisoare prin intermediul căreia îşi exprimă revolta şi dezamăgirea faţă de construirea Naţional Arena, pe care o consideră "o lucrare de mîntuială".

Iată ce spune el în scrisoarea destinată actualului şi fostului primar:
"Domnule primar Oprescu, domnule fost primar Videanu,
Prin aceasta doresc să vă transmit dezgustul, dezaprobarea, dezamăgirea şi dispreţul meu faţă de cum aţi gestionat, pe rînd, în calitatea de primar al Bucureştiului, construcţia Naţional Arena şi creşterea exponenţială a costului construcţiei.
Ce mă deranjează cel mai tare pe mine, ne(mai)luînd în calcul şi chixul acoperiş-cost-utilitate, este faptul că dumneavoastră consideraţi că noi încă mai putem fi aburiţi cu lucrări/acţiuni făcute "de mîntuială", "la alibi", că nu avem respectul de sine necesar să ne dorim ceva complet, bine făcut de la un capăt la altul, că nu observăm plonjoanele dumneavoastră în superficialitate (da, domnilor, aici intră şi marea majoritate a restului politicienilor, nu vă victimizaţi). Că ne simţim subestimaţi şi desconsideraţi de astfel de acţiuni şi atitudini ce să vă mai spun? Deşi stiu, n-ar trebui să fie cazul pentru că, să fiu sincer, nici unul dintre dumneavoastră nu pare foarte complex.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
robert.fan.stinta
robert.fan.stinta  •  09 Februarie 2012, 16:20

ce a srcis omul ,despre "bijuteria" nationala,este 100 la 100 adevar,insa acest caz reprezinta o bagatela pe linga ce sa furat,se fura si se va fura in continuare,dar daca gsp-ul a devenit ziar de ancheta,poate merge la primar,si sa il intervieveze despre depasirea costurilor,despre acceptarea datoriilor create de videanu bordura fara sa faca public ce trebuie sa plateasca bucurestenii,si implicit tara intreaga,iar apoi depinde de noi sa nu ne mai lasam furati de aceste cirtite neno.rocite!!

pinteat
pinteat  •  09 Februarie 2012, 14:12
Postat de neverlandd pe 09 Februarie 2012, 13:31

rusine sa le fie firmelor de constructii ce s-au ocupat cu ridicarea stadionului si celor care trebuiau sa se ocupe cu supervizarea constructiei. ce vina are primarul? ori el e muncitor in constructii si a pus caramizile si a facut betonul...? luati-va de muncitorii firmelor care au lucrat de mantuiala si nu si-au respectat planul arhitectural de calitate. dati in judecata firmele ce s-au ocupat de stadion si de muncitori. si pentru a se evita facaturile in tribunal , chemati specialisti din strainatate , cu adevarat specialisti care sa judece cazul si sa vada la fata locului cum arata stadionul si cum ar trebui sa arate conform planurilor arhitecturale.

fie cum spui tu si cei de la primarie, care au facut receptia nu au nicio vina? de ce accepti un lucru de mantuiala, neconform cu contractul initial, ba mai si suplimentezi fondurile pt asa ceva daca nu esti mana in mana cu ei?

imperator
imperator  •  09 Februarie 2012, 14:05
Postat de terminatorul2 pe 09 Februarie 2012, 10:11

Ii doare in palarie .

ca pe multi altii ! :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează