GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PERMISIE DE SĂRBĂTORI

Un nou condamnat din Dosarul Transferurilor a ieşit din puşcărie » Va petrece 5 zile acasă pentru bună purtare

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2015 11:26

După ce George Copos a fost eliberat condiţionat din puşcărie, ieri în jurul prînzului un nou condamnat din Dosarul Transferurilor a fost anunţat că poate merge acasă.

Gică Popescu nu iese definitiv ca fostul patron al Rapidului, ci doar pentru 5 zile de permisie! După ce iniţial i se refuzase cererea de eliberare din penitenciarul Jilava, ieri în jurul prînzului Popescu a primit vestea cea mare din partea şefilor puşcăriei.

În vîrstă de 47 de ani, fostul căpitan al Barcelonei are şanse mari să iasă definitiv din puşcărie abia pe 1 octombrie. Acesta a avut un comportament exemplar în spatele gratiilor, a lucrat la atelierul de tîmplărie alături de Copos şi a scos la rîndul său o carte.

404 zilea petrecut Gică Popescu în spatele gratiilor, condamnat în "Dosarul Transferurilor" pe 4 martie 2013 la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare

Imediat după ce-a primit cele 5 zile libere, Gică Popescu a plecat de la penitenciarul Jilava şi s-a prezentat la sediul Inspectoratului Judeţean de poliţie Ilfov acolo unde va mai ajunge înainte de a se întoarce în arest.

Apoi, "Baciul" a plecat însoţit de un şofer la vila acestuia din Pipera, unde va petrece Paştele alături de familie. Ieri, mai multe personaje din lumea fotbalului l-au vizitat și au petrecut cîteva ore bune împreună.

"Nu trebuie să dai nici un ban ca să-l laşi pe Gică Popescu acasă. Sistemul ăsta trebuie să cadă, dacă nu, eu voi lupta pentru asta ca să-mi ajut semenii. Nu trebuie nici un ban ca să înţelegi că MM Stoica are un an şi două luni de puşcărie, c\nd el trebuia eliberat de mult"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  11 Aprilie 2015, 15:23

S-a găsit,,înțeleptul neamului,, sa vorbească!Dacă legile din România s-ar aplica LA SÂNGE în cel mult doua luni afară am fi mai putini decât Înăuntru,adică în pușcărie,și ai putea numi România o tara...Normala!Acum însă când alde Copos sau *** dau lecții de...etica(sictir!) putem spune : vai de o asemenea tara!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spartandinamovist
spartandinamovist  •  11 Aprilie 2015, 14:16
Postat de lalisezaricanebraska pe 11 Aprilie 2015, 14:01

unii sant nevinoivati in uscarii cu poedepse :)))) uyn caze cel care a stat 12 ani pt o fapta pe care nu o savarsise el si dupa ce a iesit a mai trait putin si a murit :)))) ia platait familiei daune :)))) OFER GRATIS ABECEDAR. Coregrafia 3D " Ingerii" cu bani de la PSD si banner agramat: "A-ţi aşteptat curieratu' pentru titlu' 24". :))))

ramane cum am stabilit ieri si de fiecare data ..azi ,maine nu ma cobor la mintea ta bolnava ?! e sarbatoare mare cea mai mare si nu ma spurc cu unu ca tine ..tot nu vrei sa ma ignori ..de marti iti dau de toate ce trebuia sa-ti dau astazi ...sarbatori fericite .un paste cu sanatate si calm ..sper sa te aduni si sa te regrupezi sa poti fi si tu 2 zile normal

lalisezaricanebraska
lalisezaricanebraska  •  11 Aprilie 2015, 14:01
Postat de spartandinamovist pe 11 Aprilie 2015, 13:38

mam dori sa stim daca inafara lui *** si a lui popescu mai sant si alti condamnati care sant lasati in libertate 5 zile ..cred ca NU ,ei au regim preferential ,unii sant nevinoivati in uscarii cu poedepse f mari din cauza *** celor care acuza ...uyn caze cel care a stat 12 ani pt o fapta pe care nu o savarsise el si dupa ce a iesit a mai trait putin si a murit ..drept despagubire pt greseala facuta statul roman ia platait familiei daune de 5000 de euro .. numai daca castiga 150 de euro pe luna salariu avea in 12 ani 21600 de euro venit .... in rest NO COMENT

unii sant nevinoivati in uscarii cu poedepse :)))) uyn caze cel care a stat 12 ani pt o fapta pe care nu o savarsise el si dupa ce a iesit a mai trait putin si a murit :)))) ia platait familiei daune :)))) OFER GRATIS ABECEDAR. Coregrafia 3D " Ingerii" cu bani de la PSD si banner agramat: "A-ţi aşteptat curieratu' pentru titlu' 24". :))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează