GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DNA

UPDATE Becali, din nou la DNA » Patronul Stelei a fost pus sub acuzare! Reacția omului de afaceri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 11:02

Gigi Becali a venit astăzi la DNA pentru a fi audiat într-un dosar în care este suspectat de mărturie mincinoasă, după ce şi-a schimbat declaraţiile făcute ca martor în dosarul care este deschis pe numele omului de afaceri Gabriel Popoviciu, potrivit news.ro.

UPDATE 11:35

Gigi Becali a fost pus sub acuzare pentru mărturie mincinosă și favorizarea infractorului, în dosarul lui Puiu Popoviciu, anunță news.ro.

"Procurorii mi-au adus la cunoștință situațoa mea. Va fi ce vrea Dumnezeu. Îmi iau avocați și gata. Într-un abuz în serviciu nu contează ce spun eu, contează actele. Dacă sunt acte, se demonstrează prin acte. Ce pot să știu eu ca să schimbe un act și o ștampilă a statului român?" Gigi Becali la ieșirea de la DNA, la B1TV

Dacă este găsit vinovat, Becali poate primi între 1 și 6 ani de închisoare.  În plus, este posibil să fie cerută revocarea liberării sale condiţionate.

Știrea inițială:

Patronul Stelei a fost chemat să explice de ce a făcut un denunţ în faza de urmărire penală a dosarului lui Popoviciu, iar ulterior şi-a schimbat declaraţia.

"Sunt chemat după acea declarație a mea în dosarul lui Puiu Popoviciu. Mărturie mincinoasă nu are cum să fie. N-am ce să mint eu. Eu spun adevărul. Orice aș spune eu și aș declara, nu are relevanță.

Eu n-am cum să știu ce spun procurorul și judecătorul. E pe acte infracțiunea. Chiar dacă mi-aș aduce aminte, nu are relevanță. Infracțiunea e pe acte" Gigi Becali, la DNA, potrivit DigiSport

 

Puiu Popoviciu este acuzat de complicitate la abuz în serviciu și dare de mită în cazul mai multor terenuri retrocedate în zona Băneasa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
blatistu49
blatistu49  •  10 Martie 2016, 08:08

e mafiot nu se potoleste continua cu blaturile

cris4co
cris4co  •  10 Martie 2016, 03:39

nea pirnaie ai promis ca esti cuminte...

supereduardo10
supereduardo10  •  10 Martie 2016, 02:40

se strange latzu nea JIJI, sa-ti mai zic una: unde nu-i cap vai de picioare hai fa-ti bagaju ca ai muuult de sat la zdup...

Vezi toate comentariile (53)
Comentează