GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ELIBERAREA LUI GIGI BECALI

UPDATE Gigi Becali, liber o zi în luna mai » De astăzi lucrează la Academia lui Gică Hagi!

Articol de GSP - Publicat luni, 28 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 aprilie 2014 17:11

Gigi Becali a primit, în sfîrşit, o veste bună. Dacă cererile de eliberare au fost refuzate de fiecare dată în ultimele luni, nu la fel s-a întîmplat cu posibilitatea de a efectua condamnarea în regim deschis.

Astfel, după ce nu a fost inclus între primii condamnaţi care au mers să muncească încă de acum două luni, Becali a primit o veste excelentă la finalul săptămînii trecute.

Astăzi a ieşit pentru prima dată din Penitenciarul Poarta Albă pentru a munci la Academie, în localitatea Ovidiu, lîngă Constanţa, susţine ziare.com. De asemenea, se pare că patronul Stelei a primit un birou special amenajat pentru el faţă de ceilalţi deţinuţi care lucrează separat.

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, iar în luna mai va împlini un an de cînd este încarcerat.

Liber o zi în luna mai
Gigi Becali, va putea ieşi o zi din Penitenciarul Poarta Albă în luna mai, după ce o comisie a închisorii a decis să îi acorde această permisiune, informează Mediafax. Patronul Stelei a fost recompensat astfel pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul.

Nu s-a stabilit însă şi ziua în care el va ieşi din Penitenciarul Poarta Albă. Potrivit Legii 275/2006, "persoanele private de libertate care au avut o conduită constant pozitivă pot fi recompensate cu permisiunea ieşirii din penitenciar pe o durată determinată".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (208)
dannicola
dannicola  •  29 Aprilie 2014, 08:00

Schimbati titlul, este stupid. Ce sa lucreze el cind este grav bolnav, nu are nicio calificare (parca este lacatus mecanic!!),. Acuz conducerea penitenciarului de comportament inuman pentru un "muribund"!! De asemenea solicit o ancheta a acestor doctori specialisti care au dat acest verdict!!

sexilian
sexilian  •  29 Aprilie 2014, 07:25

vretzi sa omoratzi omul cu handicap,cum sa muncesca bietul de ei cu gulerul ala,daca nu face efort poate scapa,dar nu cred,il vetzi avea pe constiintza,treaba voastra

madskills
madskills  •  29 Aprilie 2014, 07:02

Sper ca e destul de incapator biroul de la academie, nu de alta dar mi-e mila de cati "jurnalisti" o sa fie prezenti zi de zi sa vorbeasca cu Gigi van der ojeer, cel mai mare conducator din istoria fotbalului. Pregatiti-va de stiri non stop cu Gigi.

Vezi toate comentariile (208)
Comentează