GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VREA REGIM DESCHIS

UPDATE Judecătorii au respins cererea lui Gigi Becali » Patronul Stelei rămîne închis în regim semideschis de detenţie

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 iulie 2013 20:51

UPDATE 20:45 Antena 3 anunţă că judecătorii au respins cererea lui Gigi Becali pentru un regim deschis de detenţie. Patronul Stelei va rămîne în continuare închis în penitenciarul din Jilava în regim semideschis de detenţie.

UPDATE 11:50 Gigi Becali le-a vorbit magistraţilor şi a încercat să-i convingă să i se acorde un regim deschis de detenţie.

UPDATE 20:45 Antena 3 anunţă că judecătorii au respins cererea lui Gigi Becali pentru un regim deschis de detenţie. Patronul Stelei va rămîne în continuare închis în penitenciarul din Jilava în regim semideschis de detenţie.

UPDATE 11:50 Gigi Becali le-a vorbit magistraţilor şi a încercat să-i convingă să i se acorde un regim deschis de detenţie.

"A fost o greşeală să plec de la Parlamentul European. Nu mai eram azi aici. Eu vreau să-mi fac pedeapsa în condiţiile legii. De ce să nu pot merge la muncă? Cea mai mare durere a mea este cînd vin la instanţă. Cînd intru în dubă, ma uit pe geam şi văd oamenii liberi. Eu, în dubă. Cînd eu aş fi în regim deschis, ies din penitenciar, mă duc la muncă, mă întorc la ora 7", şi-a început Becali pledoaria, conform realitatea.net

Apoi a continuat:

"Stăpînul scoate calul din noroi. Zi şi noapte citesc Codul Penal. Cînd am intrat în sală, s-a umplut sala. Persoana de integrare socială mi-a spus că a avut o căldură la inimă cînd a dat mîna cu mine. Cinci persoane trebuia să decidă regimul. Am zis să văd cine votează cu mine. Apoi m-am dus la medicul şef şi ăla mi-a zis că sînt de regim deschis. Şefa psihologilor de acolo a început să plîngă. Mai aveam nevoie de un vot. S-a supus la vot. Şi cînd mă gîndeam că mizam pe trei voturi, toţi au votat regim semideschis, impotriva mea".

Patronul Stelei a explicat motivele pentru care consideră că ar trebui să i se acorde un regim deschis de detenţie:

"Cînd am văzut că nu au oameni case, am mers şi am făcut case. Nu mai spun, zeci de proteze pentru oameni care veneau la palat. Nu mă laud cu astea, dar vreau să vă conving pe dumneavoastră. Dumnezeu mi-a dat mie să le fac. Eu ce iau primesc de la Dumnezeu, ca dar. La fel şi pedeapsa. Nu am primit-o de la Înalta Curte. Acest regim îl vreau mai mult pentru familia mea, nu pentru mine. Am o vîrstă, fetele mari. Eu nu am ajuns să stau după gratii şi să vină fetele la mine sau nevasta mea. Eu decît să-mi văd familia supărată, mai bine mor. O singură dată am vorbit cu fata mea. Plîngea. Decît să-mi văd fata plîngînd, mai bine nu vorbesc cu ea. O viaţă să stau după gratii şi ele nu o să vină la mine să mă vadă!".

-------

Gigi Becali a luat o nouă iniţiativă pentru a-şi îmbunătăţi situaţia după condamnare.

Conform rtv.net, patronul Stelei a cerut Judecătoriei Sectorului 5 schimbarea regimului său de detenţie din semideschis în deschis, astfel încît să i se permită să părăsească penitenciarul pe perioade determinate.

Gigi Becali a fost adus în mare secret în această dimineaţă în faţa instanţei, unde a pledat pentru schimbarea regimului de detenţie. Procesul s-a încheiat, magistraţii rămînînd în pronunţare.

În 27 iunie, Tribunalul Bucureşti a decis, după ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali, să îi aplice acestuia un spor de şase luni de închisoare, finanţatorul FC Steaua avînd astfel o condamnare de trei ani şi jumătate de detenţie.

L-a plătit pe Duckadam din puşcărie
În urmă cu cîteva zile, preşedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam, a fost uimit atunci cînd Ionuţ Luţu l-a sunat să-i spună că Becali i-a achitat toate restanţele financiare pe care le avea de primit de la club. "Chiar am avut o surpriză zilele trecute: domnul Becali mi-a virat în cont banii restanţi. Nu mi-a venit să cred că şi de acolo dînsul are grijă de noi! Domnul Becali l-a însărcinat pe Luţu să se ocupe de acest lucru şi mi-am primit toţi banii pe care-i aveam de luat de la Steaua", a precizat eroul de la Sevilla.

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (182)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  12 Iulie 2013, 00:37
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

esti un mare id1ot bozgorash.

asdc
asdc  •  09 Iulie 2013, 23:23

bravos natiune halal sa-ti fie

asdc
asdc  •  09 Iulie 2013, 23:18

cei care au promovat in media un asemenea indivitd ar trebuii sa stea ascunsi o vreme

Vezi toate comentariile (182)
Comentează