GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FURT

Vacanţă de coşmar » Emil Săndoi a rămas fără maşină în concediul din Grecia

Articol de - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 21:02

Săndoi a fost cu familia în Grecia, însă sejurul s-a încheiat, brusc, din cauză că, într-o dimineaţă, limuzina BMW X5 i-a fost furată din parcarea hotelului


Pagubă mare pentru Emil Săndoi. Antrenorul de 49 de ani a mers în vacanţă cu familia, dar, în loc de linişte, a găsit necazuri. Iar sejurul s-a întrerupt brusc, într-o dimineaţă, la începutul lunii august, cînd maşina olteanului, un BMW X5, a dispărut din faţa hotelului. I-a fost furată, iar tehnicianul a pierdut, cu această ocazie, şi nişte acte importante.

"Eu sînt un om calm din fire, accept soarta potrivnică, deşi, pe moment, mi s-a pus negru în faţa ochilor. Parcarea era păzită, nu am lăsat-o cine ştie pe unde. Un prieten ne-a ajutat şi ne-a adus acasă. Acum, sper ca şi societatea de asigurări să-şi facă datoria, aşa cum eu am fost client corect faţă de ea. Au apărut ceva probleme, întrucît e nevoie de nişte acte care, se pare, au dispărut odată cu maşina", a mărturisit Săndoi.


"Uneori, o pauză este binevenită, în fotbal, nu mă grăbesc să mă întorc în circuit. Am văzut şi observ toate meciurile de fotbal, sînt la curent cu tot ce se întîmplă în Liga 1"
Emil Săndoi, la Look TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
4patraulea
4patraulea  •  24 August 2014, 14:39
Postat de ovidiu_3003 pe 24 August 2014, 10:16

...i au furat o tot romanii

sau albanezii, sau sovieticii de peste prut, sau "zburatoarele" de oriunde, sau sandoi, n-ai de unde sa stii

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 August 2014, 10:16

...i au furat o tot romanii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close