GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MINIFOTBAL

”Vasile Avram sabotează turneele de minifotbal”

foto: Alex Nicodim +3   FOTO
foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2013 19:18

După ce în urmă cu aproape un an, Gusti Roman, din echipa Gazetei, sesizase cîteva nereguli şi abuzuri făcute de Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti în ce priveşte competiţiile de copii şi juniori, plîngerile se ţin lanţ. La acea vreme, site-ul amfb.ro postase un comunicat prin care se prevedeau amenzi pentru cei care organizează şi participă la turnee fără aprobarea asociaţiei respective. Comunicatul se află şi azi pe prima pagină a site-ului, iar practica e la fel de actuală.


Iritat că nu sînt folosiţi arbitri de la AMFB

Săptămîna aceasta, FC Juniorul împreună cu cei de la SportLife au găzduit la Buftea o competiţie sportivă la care au luat parte în jur de 50 de echipe din România şi Bulgaria.

Conform regulamentului, oricine doreşte să organizeze un turneu amical între echipe care fac parte din competiţii oficiale trebuie să facă o cerere la AMFB cu două săptămîni înaintea turneului. Unii părinţi ai copiilor care participă la turneu, cît şi conducătorii de cluburi au povestit Gazetei cum actualul preşedinte de la AMFB ar fi încercat să tragă sfori ca această competiţie să nu aibă loc. Enervat că organizatorii au adus arbitri din Ilfov şi nu i-au folosit pe cei din jurisdicţia AMFB, Avram a încercat să determine cluburile să nu se prezinte la turneul din această săptămînă. El ar fi fost deranjat inclusiv pentru că AMFB ratează şi taxa de 3.000 RON pentru desfăşurarea turneului.


Deşi iniţial a condiţionat acordul organizaţiei pe care o conduce de o aprobare din partea FRF, Avram s-a răzgîndit cînd documentul a apărut. În mod normal, dacă se acordă permisiunea desfăşurării unui astfel de eveniment, AMFB-ul ar fi trebuit să amîne meciurile oficiale care se suprapun cu jocurile de la Buftea.


"Pierdeţi cu 3-0 dacă nu vă prezentaţi!"


Dinamo, Sportul, FC Dănilescu, FC Juniorul sau SportTeam au meciuri în campionat mîine! Chiar dacă cluburile au obţinut acordul scris al FRF şi au înaintat o cerere oficială către Vasile Avram, acesta a refuzat să susţină turneul şi i-a ameninţat pe participanţi cu amenzi severe şi pierderea partidelor la "masa verde": "Nici nu se pune problema să amînăm meciuri. Se joacă şi dacă nu vă prezentaţi, veţi plăti amenzi!", le-ar fi spus acesta oficialilor de la cluburi. Contactat de GSP, Avram a refuzat să comenteze: "Nu mă interesează ce au spus, publicaţi ce vreţi!".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
paulleo74
paulleo74  •  06 Aprilie 2013, 09:33

Intrebare: de ce un corupt care a trecut si prin puscarie detine functie de conducere?????????????? si nu e singurul ....... valabil pentru liga, federatie , guvern, etc, etc,etc.......

supersolo
supersolo  •  06 Aprilie 2013, 01:17

vrea spaga ...si nu ai mai iese cum ai iesea odata....

opelcorsa
opelcorsa  •  06 Aprilie 2013, 00:24

Cupa asta e bine venita. Corect ar fi ca tot mai multe echipe sa organizeze astfel de cupe, AMFB a dovedit ca nu stie sa faca o competitie, au probleme la toate capitolele, arbitrii sint criticati la toate meciurile, site-ul lor e varza, regulamentele sunt expirate, totul e putred si ne trage inapoi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează