GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Veste excelentă primită de Cristi Borcea! Va fi eliberat în curând!

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2016 10:30

Cristi Borcea, încă în închisoare după condamnarea din Dosarul Transferurilor, va fi eliberat la începutul anului viitor, susține avocata fostului acționar al lui Dinamo

Până acum, Borcea a săvârșit 2 ani și jumătate, iar avocata Maria Vasii a declarat pentru ziarulring.ro: " Cristi Borcea va fi eliberat în aprilie anul viitor sau mai precis în primăvară. În ceea ce privește regimul domnului Borcea, nu sunt modificări în acest moment".

Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare, în Dosarul Transferurilor. Sentința a fost dată pe 4 martie 2014. Dinamovistul și Victor Becali sunt singurele persoane condamnate în acest dosar care încă sunt în spatele gratiilor.

George Copos, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu și Gheorghe Nețoiu au fost eliberați în cursul anului 2015, iar Mihai Stoica și Ioan Becali au părăsit detenția anul acesta.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (24)
ucigaltoaca
ucigaltoaca  •  05 Octombrie 2016, 03:46
Postat de stephy1212 pe 04 Octombrie 2016, 19:13

In fine sunt doar 7 luni ,dar .....matematicienii ilustrii se nasc zi de zi

Matematicienii ilustrii, copiii ilustriii... Adjectivul ilustru se acorda in numar de i cu substantivul pe care il determina...Muahahahaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  04 Octombrie 2016, 22:56

Borcea a avut o perioada de glorie la dinamo cind am luat citeva campionate si cupe iar arbitrii furau steaua nu dinamo si perioada proasta cind ne-a ingropat de vii ! La meciul cu brasovul alerga pe margine ca nebunul pentru ca era constient ca la banii cu care a creditat clubul daca nu i-a campionatu, intram in Insolventa asa ca s-a dus cu coada intre picioare *** picioarele lui gigi doar doar i-o da vreun os sa il linga !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  04 Octombrie 2016, 21:45

Asta ca sa procreeze n-are nevoie de libertate!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează